פתיחת עסק בעיצוב גרפי, בעל רעיון ייחודי.

darya yemini

New member
פתיחת עסק בעיצוב גרפי, בעל רעיון ייחודי.

הי, בימים אלו אני פותחת עסק לעיצוב גרפי, בעל רעיון ייחודי.
הרעיון שלי הוא להוזיל עלויות באמצעות ויתור על סקיצות ועריכת שינויים לאחר העיצוב, הלקוח מעביר לי את תיאור העבודה ואני שולחת לו את המוצר המוגמר, השירות מתאים במיוחד לאנשים פרטיים, ובעלי עסקים בתקציב נמוך. התוצאות יהיו לא פחות מקצועיות ובנוסף, יהיו מהירות יותר.
אשמח אם תסתכלו בדף הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/DaryaYemini?ref=hl 
אשמח גם לקבל תגובות על הרעיון, האם לדעתכם הוא יתפוס.
תודה וחג שמח :).

ofer309

New member
אם לא תנסי לא תדעי

יחד עם זה מומלץ לשים באתר תיק עבודות לדוגמא

ZIVUSHN

New member
עזרה לעסקים קטנים

עלית על רעיון מצויין. כדי להוזיל עלויות חפשי תוכנות לניהול עסק בחינם. אני מציע שעון נוכחות בחינם. שעון נוכחות חינם לאייפון ואנדרואיד ניהול עובדים ומשמרות דוחות שכר וללא צורך במחשב עובד ומעביד בו זמנית שלח את המילה ZICK ל- what's upאו SMS 054-444-0197 וקבל לינק כניסה חינם לאפליקציה Www.zick.co.il

קודם כל,

אבל יד- על- הלב, אני מסופק
כלומר: קשה לי להאמין שתצליחי לעקוף את ה"זה לא מה שהתכוונתי- בבקשה לתקן את ... ל..."
יודעת מה? יותר מזה- אנשים קונים יותר מגרפיקה. הם קונים שירות ויחס.

מה שכן, את יכולה לתמחר את זה אחרת: עבודה ראשונית X שקלים. כל סקיצה נוספת Y שקלים. ואז הלקוח יחליט מתי לעצור ולהגיד "זה מספיק טוב"

darya yemini

New member
הי רואה חשבון,

אני מבינה את הספק, אכן אנשים קונים יחס ושירות, השאלה היא אם הם יכולים להרשות לעצמם לשלם עליו? אני מנסה לחשוב על איך לחסוך בעלויות, מי שרוצה יחס יש אצלי אפשרות לשלם כמו אצל גרפיקאים אחרים.
שיטת התמכור שלך מצוינת, העניין הוא שאני לא רוצה לגרום ללקוח לחוש מרומה אם הוא יצא בסכום גדול משתכנן בעקבות קושי במימוש העיצוב שלו, אני מצהירה מראש שזה המסלול המתאים לעבודות קטנות או כאשר למזמין אין תכנון מדויק, על הלקוח לגדיר מראש מה ציפיותיו ולשלוח חומרים, כדי שיצא כמו שהוא מתכנן ככל האפשר.

למעלה