פתיחת עסק ואשראי...

פתיחת עסק ואשראי...

שלום לכל המתעניינים. ברצוני לפתוח עסק קטן של אתר אינטרנט בעל תוכן מפוקפק שלא יאה לפורום הזה. השאלות שלי הן האם ישנם אילו צעדים בנקאיים שעלי לקחת? האם עלי לפתוח תיק במס הכנסה ולקבל אישור מחברות כרטיס האשראי? או שאולי אני יכול להסתפק במערכת סליקה צד ג´? תודה רבה על כל עזרה שהיא.

Shy but Cute

New member
ברגע שאתה מרוויח כסף אתה חייב..

דיווח למס הכנסה, לכן כל עסק אינטרנטי או לא יחוייב בפתיחת תיק במס הכנסה. נושא הסליקה מבוצע ע"י חברות צד ג´ בתמורה לעמלה ואו מינימום חודשי. אני.

תודה רבה, ו...

יש חברות מהסוג הזה (סליקה צד ג´) שאתה מכיר ו/או תוכל להמליץ לי עליהן? תודה מראש.

web4u

New member
טעות

לי לפחות יש כמה לקוחות שמשתמשים עדיין מוקדם מלהגיד אם הם מרוצים כי רק התחלנו לעבוד איתם

nirdagan

New member
אנשים בארץ לא קונים פורנוגרפיה

ואם האתר מיועד לגולשים מחו"ל, רשויות המס בארץ מעולם לא יעלו עליך אם תעלים את קיום העסק לחלוטין. כמובן אינני ממליץ לך לעבור על החוק, אלא רק מעריך את התוצאות של פעולה כזאת.

לא מדוייק ניר

תלוי במודל העסקי. אחד האתרים המצליחים בארץ הוא דווקא אתר סקס אשר מרוויח משירותים נלווים כמו פרסומות, קווים אירוטיים וכדומה.

nirdagan

New member
הוא לא מרויח מפורנוגרפיה

אלא מדברים אחרים: 1. פרסום שירותי זנות, שהיא עבירה פלילית. גם העיתונים היומיים מתפרנסים יפה מהעבירה הפלילית הזאת. 2. פרסום אחר שהוא אולי חוקי, כגון שיחות ארוטיות.

למעלה