פתיחת עסק לתיקון סלולאר ואלקטרוניקה

matanbs85

New member
פתיחת עסק לתיקון סלולאר ואלקטרוניקה

שלום רב, אני בעל ניסיון בתיקון מחשבים ומעגלים אלקטרונים, הנדסאי אלקטרוניקה.
יש לי גם נכות ועקב כך פטור ממס הכנסה לצמיתות.
כיום אני רואה מספר רב של חנויות לתיקון סלולר שנתפתחות, יש לי התלבטות האם לפתוח עסק כזה, זהה ובנוסף לתת שירות תיקונים, במחשב בהמשך להסוות את העסק לכיון שונה יותר כגון תמיכה ושירות במגוון נושאים.
במידה והחלטתי לפתוח חנות במרכז, כמה מס הכנסה אני ישלם?
לדוגמא, ניהל מחזור חודשי של 60 אלף שקל, לאחר הורדות של 40 אלף כגון שכירות חלקים מע"מ ועוד, נשאר לי 20 אלף שרואה החשבון מוציא לי תלוש נכון?...
מתוך זה אני ישלם בערך בין 20 ל- 34 אחוז מס?...עכשיו אם יש לי פטור אני לא ישלם זאת...
כלומר בתור בעל פטור ממס הכנסה ישתלם יותר להיות עצמאי, גם ככה שכיום עצמאי קשה, אבל לפי חשיבה נכונה אני יוכל להגיע למשכורת גבוה.
האם למישהו יש חנות בתחום ויכול לחוות דעתו?..
האם כדאי במצב של היום לפתוח חנות של תיקון, רוב האנשים איתם אני משוחח נאמר לי שלא מרויחים הרבה וזה יותר עסק לגלגול כסף.
תודה.

איך לבדוק כדאיות של פתיחת חנות לתיקון טלפונים

הנושא הראשון והחשוב שאתה מעלה פה זה האם כדאי לפתוח חנות לשירות ותיקונים של מחשבים טלפונים או כל ציוד אלקטרוני אחר.
שים לב שמרבית חנויות טלפונים מציעות גם תיקון וגם מכירה של מוצרים ויש חנות כזו בכל פינה, וקשה לבדל והשאלה הגדולה ממה מרוויחים כשכולם נותנים כמעט את אותו דבר.
לכן, הרבה לפני שאנחנו מגיעים לשיקולי מס - קודם כל והכי חשוב זה לבדוק שני דברים:
האם אנשים באמת מתקנים מכשירי חשמל?
כמה מרוויחה חנות לתיקון טלפונים למשל?
איזה שירות מיוחד אתה יכול לתת שיביא לקוחות כשבכל פינה יש חנות לטלפונים סלולרים?

אז השאלה שלי שלי אליך קודם כל ולפני הכל - היא איזה שירות אתה יכול לתת שפותר לאנשים בעיה אמיתית - שהם מוכנים לשלם עליו?

למעלה