כל הכבוד על הסיעור מוחות! אז ככה..ממריאים
שלום הילה,
קודם כל כל הכבוד על הסיעור מוחות שעשית ונראה שעשית עבודה רבה וטובה!
מדובר בהמון דברים שאת יודעת לעשות ולכן צריך להתמקד. אני מציעה להתמקד בפתרון שאת נותנת - על התוצאה המתקבלת! ולנסות להגדיר את זה.
מה קורה לי כשאני מטופלת אצלך! אנשים אוהבים לדעת מה יוצא להם מזה! מה הם מקבלים!
אח"כ בפירוט גם לאילו סוגי מחלות מתאים ( הרי אף אחד לא אוהב להרגיש חולה..)
האם אפשר לדעתך ללכת לכיוון שאת הופכת את הטיפול למעין סדנה ופאן אישי (כפי שציינת)
טיפול חוייתי ומשחרר! הילה .... מטפלת מוסמכת בעלת 10 שנות ניסיון ברפואה משלימה בבתי חולים מובילים בישראל. טיפול חוויתי ומשחרר!
אפשר לשלב תמונה מקצועית שלך..
קהל היעד הוא בעיקר אנשים בוגרים ( שחלקם גם הורים שרוצים לטפל בילדיה, בהוריהם)
מלכתחילה אם הם בקרית אונו, בלי להכליל את כולם, אך מצב סוציואקונומי שלהם טוב.
עכשיו בואי נחשוב מהם כל האמצעים שהם יכולים להגיע אלייך:
באמצעות אינטרנט (אתר / בלוג / דף נחיתה)
באמצעות עיתון מקומי / מקצועי
באמצעות פייסבוק
באמצעות חברים ( מפה לאוזן, בהמשך)
באמצעות פורומים העוסקים בתחום רפואה משלימה / נטורופטיה / תזונה / דיאטה / מחלות שציינת
כנסים בתחום
בגלל שזה מאד מקומי ואת יכולה לקבל אנשים מהאיזור, הייתי מתחילה בפרסום מקומי, אולי באתר מקומי או עיתון מקומי / מקצועי שעוסק בתחום.
בנוסף יוצרת שיתופי פעולה עם מוקמות מקומיים שיכולים להכיל את קהל היעד שלך: מכוני ספורט, קאנטרי, קבוצות דיאטה, בתי ספר וגנים, מתנסים ומקומות של חוגים בהם יש הרבה הורים לילדים, בתי אבות (משען שיושבים קרוב), בדקי אם יש סדנאות או קבוצת תמיכה של חולים פוטנציאלים בסביבה, פסיכולוגיים שלעתים נתקלים בדברים שדורשים טיפול וזה לא בהסמכתם.
תבדקי בתי מרקחת פרטיות בקרית אונו בהם תבקשי להשאיר פרוספקטים שלך.
בפייסבוק, יש לך אפשרות לעשות קמפין ממוקד לגיל, מין ועיר מגורים - כך שאת יכולה ממש לפנות לאנשים ממוקדים.
הייתי מציעה לקחת חלק בפורומים מקצועיים ושבכל חתימה יופיע הפירוט של מי את ובמה את עוסקת.
כמובן חברים, להם תשלחי ברגע שתפיקי טופס שיווקי אודות השירות שיוכלו להעביר הלאה ולתלות בעבודה עם המלצה שלהם! ( יש בדר"כ לוחות מודעות במטבח של העובדים ושם ניתן לתלות דברים מעניינים)
במידה ויהיה לך אתר, את יכולה לעשות קידום רק על מי שמחפש טיפול ספציפי כזה להגדיר רק לאזור המרכז או מישהו שמחפש תרופה לסוכרת או אמא שמחפשת טיפול להשמנה בילדה ( בודקים לפני כן על מה יש חיפושים ולפי זה ממקדים את הפרסום).
בדקי אם יש אגודות של מטפלים, מעין מאגר שתוכלי להיכנס אליו ( פחות מכירה איך זה עובד בתחום) אך אולי יש ארגונים שעובדים עם מטפלים פרטיים ומפנים אליהם.
האם את מתכוונת לבנות אתר? בלוג? עמוד בפייסבוק?
האם קצת מיקדתי..