פתיחת עסק-מזון מהיר וסלטים

ALONBER1

New member
פתיחת עסק-מזון מהיר וסלטים

שלום לכולם בחודשיים האחרונים אני ואחי פתחנו עסק של משלוחים של סלטים פסטות וכריכים לבתי עסק בשעות הצהריים אנו מפעילים את העסק מהבית והעסק צובר תאוצה. הבעיה היא שהמטבח הביתי וכמו כן העניין שאחד מאיתנו מקבל הזמנות ומכין את האוכל והשני משמש כשליח מגביל אותנו מאוד ואיננו מצליחים להגיע להיקף מכירות שיניב לנו רווח שבעבורו שווה להמשיך עם העסק. חשבנו להגדיל את העסק ולמצוא חנות שבה נוכל לפתוח מטבח מאובזר כראוי, נשכור שני שליחים וכך בעצם נוכל להגדיל את היקף המכירות. כיום אנו מוכרים כ 30 עד 40 מנות ביום. במחזור חודשי של 18-20 אלף. אני מאמין מאם נפתח מקום כזה ונפרסם כראוי נגיע ליותר לקוחות כולל גם לבתים פרטיים ונוכל להגיע ל100 עד 150 מנות ביום ומחזור חודשי של 70-80 אלף . הבעיה היא שאין לנו נסיון בניהול וגם לא ידע רב ואינני יודעים אם הכנסה כזאת תספיק בכדי לכסות את ההוצאות ועדיין שישאר לנו רווח מספיק שכן אני מאמים שרק הוצאות מזון ואריזה חד פעמית תגיע לכ 35% מההכנסות, נתצרך לשלם עוד לעובדים, שכירות, מיסים וכ"ו.. הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע לרווח אחרי מס וכ"ו שצפוי מהכנסות כאלו בכדי לדעת האם כדאי לי להמשיך בזה או שמא העניין לא נראה מבטיח במיוחד.... תודה מראש
 

beky1

New member
הדרכה עסקית תוכלו לקבל

א. בפורום יזמים כאן בתפוז ב. ייעוץ עסקי ממט" באזור מגוריכם ג. מאמן עסקי בתשלום. ד. לגבי תשואות , רווחים וכדומה , עליכם לקבל עזרה מקצועית מאיש מקצוע, רואה חשבון או חשבונאי מהות הפורום אגב היא בנושא הדרכה פרופר ולא הדרכה במגוון נושאים. בהצלחה
 
למעלה