פתיחת עסק/משרד בסין

פתיחת עסק/משרד בסין

שלום לכולם, אני מתעניין לגבי פתיחת משרד/עסק בשנחאי האם למישהו יש ניסיון ואו אינפורמציה לגבי התהליך עצמו של רישום חברה ברשויות?? מיסוי ??? אשמח לכל מידע תודה רבה חברים...... מיקי

אMור

New member
לבד לא תוכל לעשות את זה

וזו הסיבה שיש חברות המתמחות ברישום עסקים מסוגים שונים בסין - ואף בשנחאי. הנה אחת מהן.

תודה רבה

לידיעתך גם בישראל כבר לא הולכים לבד לרשיות המס ולרשם החברות. יש לי שותפה סינית שעד היום עבדנו דרך ישראל. ואני רוצה ללמוד יותר על מערכת המיסוי והחוק אשמח לשוחח עם ישראלים שיש להם ניסיון והשוואה לחוק הישראלי והבינלאומי וכן עדיפות למיקום העסק. האם אתה מכיר את החברה ששלחת לי את הלינק?? תודה רבה שוב מיקי

A Wang

New member
הנה חברה שמתמחה בזה

http://www.dezshira.com/ הייתי אצלם בפגישה. הם יודעים מה הם עושים, אבל גם יקרים הרבה יותר מעו"ד סיני. אם יש לך מכרים סיניים הם יכולים למצוא עו"ד שיטפל בזה ב-20% מחיר יש כמה סוגי חברות, אז תגדיר קודם מה הצרכים של החברה שלך (נציגות, חברה מסחרית, מפעל וכו) ואז תפתח את החברה עם הרישום הנכון זה סך הכל הליך פשוט לעו"ד או רו"ח שיש לו ניסיון וקשרים בסין מבחינתך, מצא את העו"ד או רו"ח הנכון, או את החברה בלינק למעלה צריך להכין ערמה של מסמכים סטנדרטים (תוכל להמציא אותם מהר אם יש לך עסק קיים) לאשר בשגרירות הסינית המקומית ולשלוח לסין 3-4 שבועות ויש לך חברה אם תרצה עוד פרטים, צור קשר אולי אוכל לעזור

למעלה