פתיחת פאב

djyosi

New member
פתיחת פאב

שלום חברים למישהו פה יש ניסיון בהקמת עסק בתור פאב ? ניהול פאב ? אשמח לקבל טיפים, רעיונות או כל דבר אחר שיעזור לי בהקמת העסק הפרטי שלי. תודה רבה. נ.ב: לאחר הפתיחה כולם מוזמנים לכוסית על חשבון הבית...

MICHELLL

New member
עזרה

היי במידה ואתה מוצא מידע אשמח מאוד אם תשתף אותי גם אני מעוניין לפתוח פאב בדרום במידה ואמצא מידע שימושי אשמח לשתף אותך אם כבר יש לך מידע צור קשר ב 055809158

פאבים- פרופיל עסקי

השוק: מאפייני השוק: · פאבים הינם תת-ענף בענף המסעדות, המתמחה במכירת משקאות חריפים. הפאבים מיועדים לבילוי ולכן שעות הפעילות הינן שעות אחה"צ עד שעות הלילה המאוחרות וסופי שבוע.· כאתר המיועד לבילוי, בנוי הפאב סביב אווירה מסוימת, עם ניסיון ליצור ייחודיות ביחס למקומות אחרים. האפיון יכול לבוא לידי ביטוי בעיצוב, באופי ההופעות המועלות בו (אם יש כאלה) ובסוג המוסיקה המושמע.· הענף מתבסס על נטייה של אוכלוסייה בעלי מאפיינים דומים (חתך גילאים, חתך גיאוגרפי, קבוצות חברים ועוד), להתרכז בפאבים מסוימים.· שעורי הפתיחה והסגירה של פאבים הינם מן הגבוהים במשק. פאבים מעטים שורדים בשוק למשך תקופה ארוכה. הפאבים ששורדים למשך תקופה ארוכה הם אלה הבנויים על אוכלוסיית לקוחות קבועה.· עונתיות: פאבים פתוחים פועלים בד"כ בעונת הקיץ והאביב בעוד פאבים סגורים פועלים בחורף ומאבדים את אוכלוסיית הלקוחות שלהם בקיץ. להמשך הקש כאן. לאתר הרשות.

ESHELKNAFO

New member
ניסיון בניהול פאב

הקמתי וניהלתי פאב באזור המרכז. אשמח לענות על שאלות ממוקדות במייל. תעזר בפרופיל המופיע באחת התגובות הוא מייצג !!! מניסיוני 1 מ100 מצליח במקרה הטוב. הנוסחה היא פשוטה : יש לאהוב את העבודה יש להתמיד אין להשקיע בהתחלה כספים גדולים!!! יש לקבוע ולנהל מדיניות שיווק כל הזמן. יש לתת שרות אמין והוגן. בהצלחה.

למעלה