פתיחת פורום מאמנים

ramib6

New member
פתיחת פורום מאמנים

שלום לכם אני פותח פורום מאמנים (לא פורום באינטרנט ) שמטרתו להעשיר ולהפרות אחד את השני פרטים 0508336142 אגב הפורום ללא עלות ויתארגן בבתי המאמנים .

tlingit

New member
רעיון יפה

ברוך הבא ramib6
יופי שאתה מצטרף לפורום שלנו
בעיני כל דבר שמקדם אותנו כמאמנים ואת האימון כמקצוע הוא חיובי למה לא תספר קצת פרטים כבר כאן? אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ramib6

New member
אני אציג את עצמי

שלום שמי רמי בוכניק אני מאמן אישי ועסקי שמצד אחד מביא פן של רוחניות מדיטציה וכולי ומצד שני אני בא מעולם החומר של התכנה אני מנחה סדנאות בנושאים שונים לגופים שונים מאמן אישי ועסקי. ועכשיו רוצה לפתוח פורום מאמנים. אז שיהיה בהצלחה רמי מאמן אישי ועסקי 0508336142

tlingit

New member
../images/Emo13.gif

נעים להכיר
לא תספר לנו -חבריך החדשים מהפורום - קצת על מה אתה מתכנן? למה הכוונה, איך זה אמור להיות, מה אמור להיות...

בקשר לפורום

האם מתוכנן מפגש בקרוב? במה הוא יעסוק? לדעתי, מפגשים זה רעיון נפלא רק חשוב שתהיה אג'נדה, משהו ברור שרוצים להשיג או לעשות.

ramib6

New member
תהיה לפורום אגנדה

המפגש יהיה מאד בקרוב האגנדה תהיה תלויה בכל אחד ואחד מהמשתתפים זה לא כיתה של בית ספר זה פורום מאמנים!!!! מוזמנת להתקשר רמי 0508336142

רמי - בהצלחה

יש כבר כמה וכמה פורומים או קבוצות שכאלה וכל אחת נוספת = מבורכת. יש קבוצה שהפכה את עצמה ל"קבוצת קריאה" - הם קוראים חומרים שונים מביאים אותם בפני הקבוצה ודנים בהם. כך יוצא כל אחד ואחד מועשר פי כמה. קבוצת מאמנים אחרת - נפגשת כדי לתת סופרוויז'ן הדדי. הם מעלים מקרים וארועים, מנתחים ונותנים משוב והדרכה. קבוצה אחרת - נפגשת כדי ליצור סיעור מוחות בנושא השיווקי, לעזור ולהיעזר ואחת - מזמינה אורחים רלוונטיים ומקשיבה להם. בקיצור - יש המון קבוצות והמון אג'נדות אם אתה רוצה שהקבוצה תמריא למעלה, חשוב לקבוע אג'נדה כבר מיד וכך לרתום את האנשים הרלוונטיים לקבוצה. אני השתתפתי כבר בכמה ומכל אחת הרווחתי. ובכל מקרה, בהצלחה כמובן ענת

בקשר לפורומים

אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר על הפורומים הקיימים ולהפנות אליהם כדי שאוכל להצטרף.

tlingit

New member
אני מצטרפת לבקשה ../images/Emo13.gif

את מחדשת לנו פה מידע שלא היינו מודעים לו ובאמת אחד הדברים שאני רואה כחסרים בתחום של האימון בארץ - דרכים להמשיך את ההתפתחות המקצועית לאחר סיום הלימודים זו הסיבה שהתחלתי את הפורום הזה, ליצור מקום להעשרה הדדית במקצוע האם תוכלי באמת לספר לנו על הקבוצות שאת מכירה או יודעת עליהן? (גם חברי פורום אחרים שמכירים כאלה תוכניות או קבוצות: יהיה נהדר אם תספרו לנו
לתועלת הכלל ולקידום מקצוע האימון בארץ
)

בשמחה

קהילת המאמנים בארץ היא יחסית צעירה יש מעט מאד מאמנים שעוסקים באימון לאורך שנים רבות (כמו טל רונן למשל) והרבה יותר מכך יועצים שבשלב מסויים החליקו בעדינות לתחום האימון וגורסים שהם שם כבר שנים רבות....
כמו כל קהילה מקצועית צעירה, אנשים מחפשים המשך לימוד, הנחיה, הדרכה וכו' וכשהללו לא נמצאים בשפע מסביב (והם לא) נוצרות קבוצות כאלה ביוזמה פרטית, אישית ומקומית. אלה הקבוצות שאני מתכוונת אליהן. חלקן הורכבו מבוגרי תוכניות ההכשרה בהן השתתפתי. בקבוצה אחת, היו לדוגמא, מנהלים שלא עניין אותם להפוך למאמנים אלא להעשיר את הידע שלהם באימון לטובת ניהול אפקטיבי יותר. הם פיתחו קבוצת קריאה שמתכנסת אחת ל- 3 שבועות ובכל פעם מישהו לוקח על עצמו לקרוא מאמר ולהציג אותו (+ תקציר) בפני המשתתפים. קבוצה אחרת התקבצה דווקא סביב הצורך לעשות sharing בשלבי הכניסה לשדה האימון. היינו מאמנים צעירים בתחום, כל אחד בכיוון אחר, נפגשנו פעם בשבועיים ל- 3 שעות וחלקנו חוויות ובעיקר... קשיים והתלבטויות. אני נותנת היום גם סופרוויז'ן באימון וסביב העניין הזה נוצרו כבר שתי קבוצות שנפגשות גם הן פעם בשבועיים. מעבר לזה - אני חברה היום בקבוצה קטנה של מאמנים שנפגשת באורח קבוע, עם אג'נדה קבועה כדי ליצור המשך פיתוח מקצועי. אנחנו נעזרים אחד בשני על פי האג'נדה שנקבעה. בעוד שבוע אני נותנת הרצאה בפני קבוצה של מאמנים שעכשו סיימו קורס באחד ממכוני ההכשרה. הם נפגשים ביניהם כדי להמשיך ולהתפתח ובכל פעם מזמינים מישהו לשעת הרצאה. אני מאד בעד קבוצות כאלה. לא צריך שתהיינה קבוצות גדולות אבל כן ממליצה שתהיינה הטרוגניות (מקומות לימוד שונים, תחומי אימון שונים, רקע שונה וכו'). בנוסף, אני ממליצה לכל אחד להיות בכמה קבוצות כאלה (כמובן אלו המתאימות והרציניות יותר). זה גם טבעי שקבוצות יקומו ויתפרקו בהתאם לצורך. קורסים אינם מספיקים. תכניות הכשרה הן רק התחלה. ספרים הם כלי עזר חשוב אבל לא העיקר. הקבוצות יוצרות פלטפורמה טובה לצמיחה והעשרה ובמקום בו מסלול ההתפתחות הפורמאלי נעצר בשלב מוקדם יחסית - הקבוצה היא פתרון לא רע בכלל. ענת

הצטרפות

האם ניתן להצטרף לקבוצות שציינת? אם כן, לאיזה קבוצה? אני מרגישה צורך להתפתח בתחום ובטוחה שקבוצות מאמנים שנפגשות יכולות לתרום לי מאוד. אשמח אם תוכלי להפנות באופן ספציפי לקבוצות שפתוחות לחברים חדשים. תודה.

הצטרפות

הקבוצות האלה נוצרות מתוך עצמן ביוזמה אישית שלהן. מציעה לך ליצור קבוצה כזו גם. אין לי מושג היכן למדת אבל תוכלי לפנות לאנשים שלמדו איתך או באותו מקום הכשרה ולהציע להם הקמת קבוצה כזו (6 איש, אין צורך ביותר) אני מניחה שאת יכולה גם לפנות למאמנים אחרים שהספקת להכיר וליזום איתם קבוצה כזו ואם יגיע זמן מתאים למפגש גם בפורום הזה תיווצרנה בעקבותיו קבוצות שכאלה. רוב הקבוצות בנויות על היכרות אישית ועל מספר מצומצם של אנשים ולכן קשה לפנות לקבוצה קיימת. מציעה לך ליזום אחת כזו ומבטיחה לעזור, אם תרצי, בתהליך עצמו. ענת

גילי - את יודעת....

לא בכל מקום נכון וטוב להכניס פרסומת ולא כל פניה היא קרקע לשיווק. לפעמים - כל המוסיף גורע. מקווה שתקבלי בהבנה ענת

למעלה