פתיחת פלאפון נעול

• פותח הנושא 2eb
  • פורסם בתאריך

2eb

New member
פתיחת פלאפון נעול

מישהו יודע איפה אני יכול לפתוח פלאפון נעול של אורנג´? וכמה זה עולה? בסביבות ת"א

peretzy

New member
לך למרכז שירות יד אליהו..בקשר למחיר

אני חשוב שזה לא עולה במסגרת האחריות על המכשיר..

2eb

New member
פתיחת המכשיר

הבעיה שהמכשיר לא שלי! מצאתי אותו(כן מצאתי ולא גנבתי!),ומקרה זה מכשיר טוב-נוקיה 6210 ואני יודע שבאורנג´ לא יפתחו אותו כי אני לא הבעלים שלו!

PingPong18

New member
אז... תצטרכי...

לתת אותו לאורי - אני מאמין שהוא יצליח לפתוח לך אותו

m e i r

New member
לדעתי

גם אם זה הורס את התכנונים, כדאי להחזיר לבעלים של המכשיר. אולי יש את הטלפון שלו בזיכרון, ובכל מקרה, אם המכשיר מוחזר לנק´ שירות הוא יוחזר ללקוח, וזה יחסוך למסכן שאיבד אותו הרבה כסף. נראה לי מוסרי.

2eb

New member
../images/Emo10.gif

האמת שניסיתי ליצור קשר אבל לא הצלחתי... וגם חבל לוותר על מכשיר כזה(למרות שיש לי כמה מכשירים מחו"ל) אז אם מישהו יודע איפה אפשר לפתוח את הפלאפון(בתשלום כמובן) שיצור איתי קשר

Nokia Fan

New member
לך למרכז השירות של אורנג´

הם ידעו מיד מי הבעלים של המכשיר. ומה זאת אומרת "חבל לוותר על מכשיר כזה"?! הוא לא שלך, ומישהו שילם עליו המון כסף. למה שאתה תהנה ממנו?! ירון יוכסושלוק הומאני

Nokia Fan

New member
חשבת אולי על....

...להחזיר אותו לבעליו החוקיים??? זה נראה לי הפתרון הכי טוב לבעיה הזו... ירון יוכסושלוק מוסרי

1אריאלה

New member
לשם שינוי אני מסכימה עם מאיר

תחזיר אותו! בין כה וכה ה IMEI שלו יחסם, אז לפחות תעשה מעשה טוב! ואין דבר כזה לא הצלחתי! תתקשר אפילו לכל הטלפונים שבזיכרון ותאתר אותו!

Nokia Fan

New member
וואו! זה רגע היסטורי! ../images/Emo6.gif

אני כל-כך נרגש... איזה קירוב
אריאלה - מסכימה עם מאיר!!!!!!!!!!!! כולם, תגידו יחד איתי - "
!" ירון יוכסושלוק מחוייך

חבל לך על הזמן../images/Emo41.gif

המכשיר נעול וחסום ברשת. לא ניתן לפתוח כביכול את המכשיר בשום צורה אלקטרונית(אלא אם כן אתה רוצה לפתוח אותו במברג..זה תמיד אפשר) אני יודע,מדובר במכשיר יקר ערך אבל פשוט אין לך מה לעשות איתו ואני מציע לך לסור לאורנג´ ולהשיב את האבדה. אל תנסה להשתמש בו. אתה טוחן מים. אני חושב שאני לא צריך להגיד לך מה מרגיש אותו בן אדם שאיבד אותו..רק שתדע שההשתתפות עצמית של המכשיר(עם כל הביטוחים) נעה בין 1000 ל1500 שקל!!! תלך עם המצפון.

למעלה