פתיחת קבוצת גרפיקאים- 3D

o0WildCat0o

New member
פתיחת קבוצת גרפיקאים- 3D ../images/Emo63.gif

היי ! כאן ויילד קאט, +תרשו לי, קודם כל, לפרט לכם/ן מהו הרעיון- קבוצה של גרפיקאים מתחילים/בינוניים/מתקדמים, שמתעסקים עם bryce, poser, lightwave, ושאר 3D. שחולקים ביניהם קבצים, לינקים, רעיונות, עצות, וכל דבר שימושי אחר שקשור איכשהוא לנושא. +שנית, רציתי לפרט מה אני יכול ומוכן לעשות בעניין, נוכל לפתוח פורום, להקים mailing lists, אתר, FTP וכו´ אם אראה ביקוש, אוכל להקים את כולם. אני מחזיק מודלים, כתובות של tutorials למגוון רחב של תוכנות, קבצים תוכנות שימושיות, ועוד... אשמח אם תגיבו, ותחלוקו עימי רעיונות, תודה ! o0WildCat0o

o0WildCat0o

New member
תודה מקרב לב !

תודה על שמחקת את הויכוח הקטן שהיה ביננו, אני מבין שלפי דעתך האישית והחשובה הדבר לא היה לקריאה שברבים, וסביר להניח שדעותי בנושא הפריעו לך כמעה, ולכן מנעת אותן מקריאה, ברצוני לאחל לך חיים טובים פוריים ומהנים, והמשך -יום הטלת מרות על הפורום- מהנה נ.ב. (אני מאמין שאחרי הודעה זו תמחוק את העץ הזה משורשו, למרות שבויכוח בינינו הודת שזו היתה הודעה לגיטימית) שלך תמיד, o0WildCat0o

eldarinn

New member
השרשרת נחמקה כפי שציינת

כי היא כללה ויכוח ביני לבינך ולא היתה קשורה כלל ליתר הפורום ויכלה להיעשות דרך האימייל. כפי שציינתי קודם לכן ההודעה הראשונה תישאר, מי שזה מעניין אותו ייצור קשר. אם יש לך בעיה עם צורת הניהול של הפורום אתה מוזמן לרשום תלונה להנהלת הפורומים.

כפיר+

New member
הדבר היחיד שאפשר לשנות

בעצם יש 2: 1. זה המראה ה-לא מתכוון לפגוע באף אחד-חסר חיים של הפורום הזה- כמו כל שאר הפורומים של תפוז. 2. יכולת להעלות קבצים גדולים יותר.

Nighthawk

New member
עוד משהו ...

אני באמת רוצה לדבר איתך על הנושא ... תשאיר את האיי.סיי.קיו שלך ...

למעלה