פתיחת קבוצת רכיבת כביש חדשה לנשים

avivar

New member
פתיחת קבוצת רכיבת כביש חדשה לנשים

עוד סנונית מצטרפת ללהק הרוכבות, יוסי מאמן כושר ומדריך רכיבה פותח קבוצת רכיבה לנשים, להלן ההודעה שהתקבלה: ******************************** אני בשלבי הקמה של קבוצת רכיבת כביש לנשים באיזור גני תיקווה,ק.אונו,יהוד,סביון והאיזור במידה ויש נשים שאת מכירה ורוצות להצטרף....בשימחה קישור לקומונה שהקמנו http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=33632&r=1 תודה וערב ניפלא יוסי| **************************** בהצלחה ליוסי ובנות ORION. נשמח לפעילות משותפת ומפרה. אביבה ורוכבות שוהם

dganitm

New member
אביבה, אולי תזמיני את יוסי לפורום? ../images/Emo68.gif

כדי שיציג בעצמו את הקבוצה החדשה, את עצמו ויענה לשאלות

avivar

New member
הזמנתי את יוסי מקבוצת "ORION רכיבת נשים,

להציג את עצמו את פעילות הקבוצה, יש להם גם קומונה. אז יוסי...הבמה שלך............,

yfitness

New member
הוזמתי ובאתי

היי לכולן בימים אלו ממש אנחנו בתהליך הקמת קבוצת רכיבת כביש לנשים מאיזור בקעת אונו (רבתי) קצת פרטים שמי יוסי,מאמן ספינינג קיקבוקס עיצוב ומדריך אופניים בלידר גני תיקווה ועוד מס מקומות מרוחקים יותר . רוכב בעצמי כביש ושטח ממישפט ("למה אתה לא לוקח אותנו לרכוב בחוץ") בחדר החשוך של הספינינג נולדה לה קבוצה (כרגע קטנה 4-8 רוכבות) , האימונים: יום שלישי-מוקדם בבוקר 05:30 יום שישי -לסרוגין כרגע, שישי בוקר שישי אחר הצהריים ועוד יום בשבוע אחר הצהריים אימון טכניקות/שליטה. לפרטים נוספים 0544872286 יוסי החזון------------->>>מקבוצה עממית להתחרות ולצמוח

dganitm

New member
../images/Emo213.gif קבוצת נשים שלישית שנולדה השבוע

על הכבוד יוסי! כן ירבו וישגשגו ויצמחו עוד ועוד מועדוני רכיבה וקובצות לנשים! נשמח אם תמשיך לעדכן וגם כמובן לענות לשאלות הנשים כאן בפורום

אכן כן

ומעניין שעד כה לא נפתחה קבוצת רכיבה חדשה למתחילים שלא רוכבים בתל-אביב אבל אני אופטימית, עד שהכתף שלי תתאושש ועד שאסיים את השיקום (סיפור של כמה חודשים) יגיע החורף ויהיה נעים יותר ואז אולי תהיה גם קבוצת רכיבה באיזור הספר, תל-אביב צפון

yfitness

New member
../images/Emo13.gifועוד איך העדכן

ואולי בקרוב נארגן את הקבוצות לרכיבה משותפת

למעלה