פתיחת שבוע!

פתיחת שבוע!

אורז ירוק עם עדשים חומים- הרבה הרבה פטרוזיליה בזיליקום וכוסברה

מרק בטטה ומיץ תפוזים חריף עם הרבה עלי אזוב וגרדת ג'ינג'ר

תבשיל קוביות חצילים ועגבניות עם גראם מסלה וחיזוק של כמון , טיפטיפה סוכר ופפריקה חריפה
 

Dr T noki

New member
קניתי המון תותים

מבצעי סוף עונה מאד אטרקטיביים

הולכת להקפיא חלק.
רעיונות מה לעשות איתם? (חוץ מריבה שאין עליה הרבה קופצים כאן).
 
תותים מוקפאים - תענוג בקיץ!


להוסיף לשייקים
אני ממש אוהבת להוסיף לקראמבל - במקום ראשון: קראמבל ריבס () ותותים, במקום שני: קראמבל תפוחי עץ, תותים ופירות יער קפואים.

פעם חשבתי שצריך לבשל את הפירות לפני שמכינים את הקראמבל, היום אני כבר יודעת שממש אין צורך.
 
רוטב תותים

נולך כאן עם כל דבר-
עוגות בחושות, יוגורט, גלידה, פודינג וניל/סחלב....

תותים בסלט פרות, תותים בסלט חסה עם רוטב נענע, שייק על מיץ תפוזים עתיר ויטמין C ...
 

Dr T noki

New member
תודה לכל הממליצים


ייושם בקרוב.
(אני אישית מתה על תותים - מוכנה לאכול אותם ככה כמו שהם, נטורל
רק שבמצבי הנוכחי לא יכולה לאכול כמויות).
 
יום פאי שמח!


בארגז הגיעו קולרבים יפים, עם המוווון עלים - הוספתי קצת עלי תרד וקצת עלי סלק והכנתי קציצות אפויות מהמממות.
ומרק ירקות עם עדשים, אפונה וכוסמין
והרבה צ'ימיצ'ורי מעלי הגזר
 

ladybug6

New member
בישולי אמצ"ש

קציצות עדשים ירוקות מונבטות עם שלל ירוקים וקישואים, ברוטב של עגבניות מרוסקות ושום.
תבנית של מלא ירקות חתוכים לאצבעות ומתובלים בכל מני תבלינים עדינים.
ברוקולי מאודה בשביל מפלצת הברוקולי הקטנה שלי
וזה הכל.
לצערי (ולשמחתי) תבנית הירקות התחסלה ונגמרה אז מחר אחשוב על משהו אחר, נראה

 
היום

תבנית מאפה- פרוסות תפוחי אדמה דקיקות ומעליהן תערובת בצל תפוח אדמה מעט גבנ"צ טבעונית שקדיה ושמרי בירה. הרבה עשבי תיבול מיובשים.

תבשיל קוביות טופו ברוטב עגבניות סמיך מועשר בקוביות קטנות של שורש סלרי.

ארטישוקים מלוא הסר שנאכלו בתאווה עם הרוטב של הטופו

עוגת בצק פריך נ"ג ומעליו תערובת טופו שקדיה מיצלימון סוכר מעט אבקת פודינג וניל לבישול.

אחרי האפיה מרחתי שוקולד מריר מומס מלמעלה אבל היה רק 50 גרם אז מרחתי בפסים. יצאה לטעם כל בני הבית וזה לא קורה הרבה
 
למעלה