פתיחת שנה בפתח והגיוסים בעיצומם

פתיחת שנה בפתח והגיוסים בעיצומם

מה המצב חברי פורום יקרים? (אני קצת באקסטזה אז לא להתיחס ליציאות מפגרות- כגון זאת שלמעלה) עוד מעט פתיחת שנה (איזו התרגשות!!!) אני הולכת להיות מדריכה (איזו התרגשות!!!) אני הולכת לעשות גיוסים על היום השני ללימודים ובטח הבצפר שלי לא יקבל את זה בצורה טובה (איזו התרגשות!!!) אנחנו עוברים למבנה החדש של השבט (איזו התרגשות!!!) ובידיוק סיימתי להכין 35 שלטים (איזו התרגשות!!!) ומה שרציתי לשאול אותכם: מה כדאי לנו לעשות בגיוסים? מה אתם עושים? ולחניכים שבנינו מה עשו לכם בשנים הקודמות? למדריכים של השבטים הגדולים תנחומיי הכנים על הכנות צ´ופרי הטלפון שלא נגמרים לעולם ואני הכנתי רק 35 (אבל סיימתי כבר ממזמן- תודה לאל) סתם רציתי לשתף אותכם במה שעבר לי בראש כרגע... וגם הוספתי תמונה למה? סתם כי בא לי יש לך בעיות? ומשה.... אתה לא קיפוד!! אז תמשיכו לדבר אליי יפה! ואם ייצא לכם להסתובב קצת ביום של הצופים בכיכר... בואו לשבט ערבה ותשאלו איפה דניאל מדריכת ה´ בנים, סבמבה?! וזהו לבנתיים שיהיה לכם יום מלא במבות שנופלות מהשמיים ואם בא לכם אז גם אבנים (אבל לא מומלץ) אז בי בנתיים

היי....

אצלי לפחות, המצב סבבה... עוד מעט פתיחת שנה - איזה התרגשות אני הולכת להיות מדריכה - הייתי אולי מתרגשת אם הייתי רוצה להדריך את הגדוד הזה... גיוסיום על היום השני- שיישרף הבצפר... גם ככה הם לא הולכים ליראות אותי יותר מידי במהלך השנה הזו, שיתחילו להיתרגל מההתחלה
מיבנה חדש - מזל-טוב לכם...!!! אנחנו עברנו למיבנה חדש בסוף השנה הזו, זה ממש ממש כיף!!! צ´ופרי טלפונים - אתם כבר בשלב הצ´ופרים... כיף לכם... ככה גם כל הצוותים בשבט שלנו, לכולם יש פעולות וצ´ופרים לחודשיים-שלושה הבאים, ורק לצוות שלנו אפילו עוד לא הייתה ישיבת צוות אחת...
ותסבירי לי מה זה היום בכיכר הזה??? דיברתם על זה במיליון הודעות ואני לא מבינה כלום.......!!!! אז שיהיה לכולם שבוע טוב, ותגידו לי להנות, כי היום יש לנו יציאת צוות ראשונה....
נועה.

חומוס בפיתה עם מלפפון חמוץ!

לא, אין קשר סתם רציתי לרשום את זה... נועה את משגעת אותי! תגידי לנו כבר איזה גדוד את מדריכה! אל תדאגי לא נגלה לאף אחד! סודך שמור איתנו לנצח! היום דווקא שמעתי שכנראה שתהיה שביתה לתיכונים בתחילת השנה! זה ממש טוב... בדרך כלל אני לא אוהבת שיש שביתה בתחילת השנה כי אז מחזירים לנו את הימים על האלה על זמן החופש שלנו והימי שביתה לא ממש ימי חופש כי צריך לקום בבוקר מוקדם כדי לשמוע חדשות ואי אפשר לתכנן שום דבר כי יכול להיות שכן נלמד בקיצור עדיף להתחיל ללמוד נורמאלי אבל.... עכשיו זה טוב כי היסודי לא שובתים וכך נוכל לעשות את הגיוסים שלנו וזה לא יפגע לנו בלימודים וחוצמזה שלא תהיה לאמא שלי עוד סיבה למה אני צריכה לעזוב את הצופים.... לנו כבר היה ישבץ אחד ארוך מאוד דיברנו כבר על כל הדברים האפשריים בעולם נראה לי אפילו קבענו שם לצוות ואיזה באסה זה לא לוחמי הגטאות אלא: צוות במבה! שם נחמד לא משהו תודו שלוחמי הגטאות זה הרבה יותר יפה? אפילו קנינו צופר ציוותי (נכון יש עכשיו באופנה את הצמידי פלסטיק האלה.. אז קנינו אחד בכחול ואחד באדום- צבעי השבט שלנו...) ואפילו הכנתי2 צופרי צותיים לאיזה טיול שיבוא... אולי לסמינר פתיחה ועכשיו אני מכינה עוד אחד אבל אני צריכה להביא מהמחסן סול צהוב... ואין לי זמן! מחר יש לנו יום עבודה אבל אני לא יכולה ללכת כי יש לי פגישה עם המחנכת החדשה שלי (ג´יפה!) ועכשיו לדבר שחיכיתם לו.... צופים בכיכר! בטח יסבירו לך בישב"צ מזה וגלי גם לך יסבירו בתחילת השנה... בנתיים אני אסביר לכם מה שאני יודעת ב- 30.9 יום אחרי שמחלקים את מספרי החניכים של השבטים ייתקיים לו היום הזה "צופים בכיכר" - נראה לי שככה קוראים לו עכשיו מה שקורה ביום הזה, זה שכל תנועת הצופים בארץ (ז"א כל השבטים מכל ההנהגות) מתכנסים בכיכר רבין ואני לא ממש יודעת מה עושים שמה כנראה שבאים גם עם החניכים וזהו! עכשיו זה ברור? אני מקווה שכן! עכשיו שאלה לנועה... לאן אתם יוצאים בישב"צ הראשון? שמעתי שיש הנהגות שיוצאים איתם ללונה פארק ולסופרלנד אנחנו כולה הלכנו למקדונלד ועכשיו לגלי... את לפחות ראית אותי בערך (בתמונה שלי עם ניר) תארי לך מה אני חושבת אני בכלל לא ראיתי אותך! אני גם רוצה לראות איך את נראת! זה מסקרן אבל אל תדאגי את גם תחיי אם לא תראי אותי... ועכשיו למשה... משה אתה לא קיפוד! ועכשיו לכולם.... תכנסו טיפה יותר לפורום הוא בקושי זז תרשמו הודעות וכאלה... נמאס לי להכנס לפורום ולראות
על כל ההודעות ורק פעם בשנה להכנס ולראות
הבנתם? יופי! המשך יום מהנה וטיסה נעימה!

אסור לי להגיד כי....

יש חניכים מהשבט שלי שניכנסים לפעמים לפורום (הם ביישנים ולא משאירים הודעות...
) ואם הם ייראו את זה הם ירוצו לספר לכולם - ואז יהרגו אותי!!! אצלנו ממש ממש שומרים בסוד את השיבוצים ואף אף אף חניך לא יודע כלום ליפני הפעולה הראשונה, ואני לא אהרוס את זה... אני מאוד אוהבת שביתות!!! זה הכי סבבה לקום ולחשוב שאת הולכת לבי"ס ובסוף להישאר לישון בבית... וגם ככה כולם מבריזים מהימים שמחזירים בסוף שנה! ודבר חדש ששמעתי זה שלכל השכב"ג של הצופים בכל הארץ אולי יהיה אישור לא לבוא לבי"ס בשלושת הימים הראשונים ביגלל הלחץ של הפתיחת שנה והמיפקד תנועות הנוער הזה... קולטים איזה מגניב זה??? כימעט כולם ילמדו ואנחנו לא....!!! הצופים בכיכר הזה, זה אחלה דבר, ליפגוש אנשים מכל הארץ, אבל אם זה יהיה עם חניכים זה הולך להיות ממש באלגן!!! תחשבי מה זה לירדוף אחרי 15 חניכי ה´ מופרעים שמיסתובבים לך בין 50,000 איש... +אין לי מושג לאן אנחנו יוצאים... היינו אמורים לצאת אתמול אבל בסוף זה לא היסתדר, אז בטח נצא לאנשהו אחרי הסמינר פתי"ש. אבל הולכים לאן שבא, לא קשור להנהגות... צוות אחד שלנו יצא לסאפרי... נכון מגניב? ועכשיו אני ממשיכה להדפיס את הפעולות שהכנו... כי המרכזת הדרכה שלנו, לא לרמה שלה לקבל פעולות בכתב יד... היא צריכה את זה מודפס
! נועה.

חחח... את מדפיסה תפעולה?

אני, כמו שאני מכירה את עצמי אגיש לה את זה על דף קרוע שרבע שה לפני שאני צריכה להגיש לה אני רק אזכר שיש לי להכין פעולה... את יודעת מה? תשלחי לי מסר! ככה גם יהיה לי עוד מסר לאוסף המסרים הכמעט ריק שלי וגם אני אדע... אל תדאגי אני לא אספר לאף אחד! אני אסגור את הפה ואשלח את המפתח דרך החלון של המטוס! אני לא אוהבת שביתות.. במיוחד שאמא שלי מכריחה אותי ללכת בימים שמחזירים לנו מהחופש! ואי איזה מגניב אם יהיה לנו אישור לא לבוא... אבל אחרי זה צריך להשלים חומר וזה חוצמזה שבמילא יהיה לנו אישור כי באים לראש שבט והיא נותנת לך אישור מההנהגה... הצופים בכיכר באמת יהיה סיוט אם כן יבואו חניכים אבל תארי לך אם לא יבואו יו איזה סבבה זה יהיה נוכל לפגוש את כולם, לראות את כל האחווה שלי מהחמישיות! (חניכים אל תעלבו זה לא משהו נגדכם... בעצם כן...) אני חושבת שאני אקשור את כל החניכים שלי בחבל.. כן אני אקרא לזה פעולת קשירה... זה יהיה נחמד דווקא 20 חניכים מופרעים קשורים להם בחבל.. חיחיחי אני אביא להם צ´ופר תלאי צהוב חחחח אני הורגת את עצמי פשוט אגב סמינר פתיחה יש לנו סמינר פתיחה דווקא ביום שלישי ורביעי (הזה) אז אולי אני לא אלך! דרך אגב... קצת הסגרת את עצמך בנוגע להדרכה שלך.... מה אתם רוצים יש בחוצות העיר הופעה של מוקי ושל עיברי לידר! שאני אפספס את זה?! אבל כנראה שנארגן גיחה למופע שלהם....

דווקא לא ../images/Emo13.gif!

לא הסגרתי את עצמי ולא כלום... סתם נתתי דוגמא של ה´ - כי את מדריכה ה´... ורק ביגלל שביקשת יפה ברגע זה אני שולחת לך מסר...
וגם לנו יש סמינר פתי"ש (כתבתי את זה כבר?) מחר-ומחרתיים... לוקחים אותנו לאיזה קיבוץ בצפון- עם בריכה, הולך להיות ממש סבבה... במיוחד לצוות שלנו כי כתבנו כבר את כל הפעולות שצריך היה לכתוב בסמינר. ובסוף היסתדרנו עם החולצה - מצאנו מקום שמוכן להדפיס... נחשו מאיפה הבאתי את הטלפון? מהחולצת בי"ס שלי... לא האמנתי שאני אגע בה בחופש, אבל תיסתכלו איך אני מקריבה את עצמי בשביל הצופים
ומה הבעיה "דווקא" עם יום שלישי ורביעי האלו? זה ממש חבל להפסיד את הסמינר פתי"ש הראשון שלך... נועה.

ראיתי עכשיו מה הבעיה...

אז באמת לא שווה להפסיד סמינר על הופעה של מוקי... כמה שהוא גדול, זה לא שווה את זה... חוץ מיזה יש לי מה זה ניסיון רע עם הופעות של מוקי...
הייתה צריכה להיות לו הופעה בשברולט בחולון, בשנייה האחרונה הצלחתי להשיג כרטיסים, ובאתי שמחה וטובת לב לשברולט... ההופעה הייתה צריכה להתחיל ב12:00, ואנחנו מחכים, השעה 1:00, 1:30, לא מבינים מה קורה, סוף סוף יוצא המוקי הזה החוצה כולם מאושרים חושבים ההופעה מתחילה, אבל פיתאום קולטים שהוא עומד שם ושר ומנגן בלי הגברה... המגברים נישרפו!!!בסוף הוא שר שיר אחד ולא שמענו כלום, ואז כולם הלכו הבייתה מבואסים. הבטיחו שתהיה תוך זמן קצר עוד הופעה, בסוף ההופעה הייתה אחרי איזה חודשיים - דווקא ביום של הפסטישקמה שלנו, ככה שלא יכלתי לבוא והלכו להם לעזאזל 60 שקלים... אז אל תוותרי עם הסמינר, והרעיון של הגיחה נישמע לא רע...
נועה.

אווווך

מתי הדבר הזה בכיכר<??? ולמה אני לא יודעת על זה? אוך וגם למה לא ידעתי שהיית במחזור שלי במחנ"ק....באסה מזה רציתי לראות אותך טוב לא נורא אני אצליח לעמוד בזה, אני חושבת (או שלא - לא לדעת איך דניאל המחסנאית לשעבר ניראית במציאות?! אוי אוי אוי....) טוב פליז אתם פעם שעברה לא פירטתם לי, (אני קשת הבנה, אני צריכה הסברים מורכבים) אז תסבירו לי טוב?

אה ועוד משהו

יו כמה שטויות אני רושמת איזה כיף זה! גלי... את לא יודעת על הדבר הזה בכיכר כי בעקרון חניכים לא אמורים לדעת על זה עכשיו רק בפתיחת שנה בטח המדריכים החדשים שלכם יסבירו לכם הכל בפרטי פרטים... לא כמו שאני מסבירה לכם עכשיו קפיש? ואל תקראו לי דניאל המחסנאית לשעבר זה עצוב.. עכשיו יש לי גולה כזאת בגרון בגללך! (אתם יודעים שכמעט באים לבכות אבל לא) אם אתם רוצים אתם יכולים לקרא לי חסה סטייליסטית ואם לא אז תקראו לי דניאל או דניאל המחסנאית (כי אני תמיד ישאר מחסנאית בדם) אבל אל תקראו לי דניאל המחסנאית לשעבר (אוי שוב יש לי גולה) שיט איזה באסה! היה לי טלפון עכשיו אני רצה רצה ברגע שהגעתי לפלאפון הוא נכבה ועוד זה היה שיחה ממספר חסוי איך אני שונאת שזה קורא טוב מספיק עם זיבולי שכל (אגב התמונה זה בגלל השם של הצוות שלי... נכון מגניב?!) תודה שעברתם אצלנו במחסום

אח....דניאל....

איך רואים עלייך שאת ילדה נטולת חוש הומור לחלוטין לא חברמנית בכלל, ובמילה אחת..... טטטטאאאם טטטטאאאאאאאאם טטטטטאאאאאאאם (כן, זה העתקה מצופיפניקיות...חחח...) טטטטטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! מגעילה! כן כן דניאל נכון שכולכם תסכימו איתי שהיא חסרת חוש הומור?....

פגעת בריגשותיי

עכשיו עוד פעם יש לי גולה בגרון! אמן תידרוס אותך מכונית חונה יא ג´אבקה יא ערובות של חדרה חומה!

למעלה