פתיחת שנת הלימודים בטכניון...ב-5 לנ

Taba TafTaf

New member
פתיחת שנת הלימודים בטכניון...ב-5 לנ

לנובמבר... דחיית פתיחת שנת הלימודים תשס"ז מה-17 באוקטובר ל-5 בנובמבר בטכניון, ועוד כמה הקלות.... http://www.undergraduate.technion.ac.il/

Rulaa

New member
Yahooo !

רק שלא נצטרך ללמוד עד סוף הקיץ שנה הבאה ..

Taba TafTaf

New member
אולי למישהוא יש מידע מקיף לגבי..

מעונות רפואה בטעניון?..

al3n2a2

New member
אין צורך במעונות עם ההורים../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

תנסה לעשות חיפוש בפורום

עם החיפוש הישן. GREYS כתבה על המעונות של הרפואנים בטכניון די במפורט.

r a m i 8 7

New member
עשית לי את היום

אחלה ידיעה..עכשיו סוף סוף יש קצת מקום למנוחה אחרי כל מה שעברנו :)

Taba TafTaf

New member
תודה רבה..עוד שאלה

מתי הם -בטכניון- אמורים לשלוח טופס למעונות ??

eimad

New member
אל תתלהבו מהטכניון ..

זה חרא של מקום ... מה אתם מתלהבים ... הפקולטה מגעילה , ואנשים לומדים פה במקלטים ובמרתפים , וזה יימשך ככה גם אם יהיה שלום עם איראן ..חח ... יש לכם אופציה אחרת ? אל תבואו לטכניון ... דעה שלי ... שלא תתחילו לתקוף !!!!!

אם זה

או רפואה בטכניון או כלום, ברור לך שרפואה בטכניון לוקחת. אתה מוכן להסביר עוד קצת מה כל כך רע בטכניון? לא התייחסת לרמת הלימודים וכו'...

MAN e

New member
די הגזמת עימאד...

לכל מקום החסרונות שלו, הטכניון בסדר גמור. כולנו יוצאים רופאים בסוף, אם למדנו מתמטיקה בדרך או לא זה באמת לא משנה...

Carla12

New member
אבל ,

מעניין אותי לדעת למה אני תמיד שומעת תגובות שליליות לגבי הטכניון ? באמת, מה כל כך רע בטכניון ?

MAN e

New member
תראי...

אני יכול לנחש מה סוג התגובות השליליות שקיבלת. נתחיל בזאת הקשורה לרמת הלימודים - אני לא אכחיש שיש מרירות שמצטברת כשאת מגלה שאת שורפת שעות בלמידה למקצועות כמו מתמטיקה, מחשבים ופיזיקה...כשבאת בעצם ללמוד רפואה. גם המרצים בחלקם לא עונים על הציפיות שבאות מתוקף היותם חוקרים נחשבים. מצד שני, אף פעם לא מזיק ללמוד קצת מעבר למה שצריך לדעת (אני עדיין לא מאמין לזה, אולי מתישהו זה יגיע :). ולגבי המרצים - זה ככה בכל אוני' - תמיד יש מרצים טובים יותר וטובים פחות, לגבי רמת הלימודים אין לך מה לדאוג - כולנו נהיה רופאים בסופו של דבר ונעבור את אותן בחינות בתום השש שנים. לגבי הניתוק מחיי החברה הטכניונים - גם בזה יש אמת... אנחנו סה"כ מבקרים שם למעלה יומיים בשבוע במשך השנה הראשונה, עוד יום בשבוע בסמסטר השלישי וזהו. שאר הזמן אנחנו מבלים בפקולטה שלנו, עם הקפיטריה שלנו והים שלנו
למרות כל זה, האנשים בפקולטה מדהימים, ועם מעל תשעים אנשים כאלה בשנה שלך את יכולה לפתח מספיק חיי חברה. כמובן שאין שום מניעה שתלכי לפעילויות החברתיות שאס"ט מארגנת. בנוסף, אגודת הסטודנטים שלנו (אס"r) דואגת לספק לנו פעילויות חברתיות נוספות מדי פעם. ככה שאם לומדים לנצל את זה כמו שצריך יוצא שאנחנו מרוויחים פעמיים
עוד תגובה שלילית שיכול להיות שנתקלת בה היא האחוז הגבוה יחסית של בני המיעוטים אצלנו. בשנה שלי, לדוגמא, יש משהו כמו 40% בני מיעוטים. בהתחלה זאת אולי לא ההרגשה הכי נחמדה בעולם, במיוחד אם באת מעיר לא מעורבת, אבל כשמכירים אותם באמת - מבינים שהם לא פחות טובים מהרבה סטודנטים יהודים שאני מכיר. לדעתי צריך לקחת את העובדה הזאת דווקא לכיוון השני, הייתי אומר שזה אחד היתרונות של הטכניון. יש לך הזדמנות להכיר מגזר חשוב בישראל וחבר'ה מקסימים שבאוני' אחרות לא היית זוכה להכיר. אולי בטכניון הלכלוך יוצא החוצה יותר בקלות מאשר מפקולטאות לרפואה של אוני' אחרות, זה לא אומר שהכל אצלם מושלם. לתשומת ליבך, מני נ.ב - עכשיו לאור הקשיחות של ההנהלה בטכניון למתן הקלות לסטודנטים בגלל המלחמה, אני מצפה שהביקורות על הטכניון לא יהפכו לטובות יותר...

greys

New member
אני מחזקת את מה שאמרת

אני גם מהטכניון שנה חמישית באיזה שנה אתה ? אכן יש דברים טובים ורעים בכל מקום לגבי הקשיחות של המוסד בימים אלו - אכן מוסד קשוח, אבל לא נראה לי ששאר בתי הספר לרפואה/אוניברסיטאות אחרות בארץ היו מתנהגים בפחות קשיחות, אם הם היו נמצאים במצב דומה לשלנו ולגבי הקשר לטכניון למעלה - מי שרוצה מוצא גם דרכים להגיע לשם, לגור למעלה בטכניון במעונות וכך נהנה משני העולמות אגב- דברים חיוביים של הטכניון שלא ציינת : יש לנו כניסה חינם (!!) לבריכה של הטכניון , שזו בריכה אולימפית, ברמה מאוד גבוהה. בתל אביב למשל, צריך לשלם כ1500 ש"ח בשנה כדי לשחות בבריכה...
הימי סטודנט שלנו הרבה יותר זולים לסטודנטים, לעומת מקומות אחרים הפקולטה ליד הים ואכן הפקולטה מורכבת מאוכלוסיות שונות ומגוונות, יותר ממה שרואים באוניברסיטאות אחרות בארץ, ולדעתי יש בזה הרבה יתרון, בטח ובטח בהכשרה של רופאים שיבואו במגע עם כל אוכלוסיות ארצנו הקטנטונת במהלך עבודתם

MAN e

New member
מודה באשמה

באמת שכחתי מהבריכה
... אני מקווה לסיים את שנה א' בקרוב
שמח לשמוע שאני לא היחיד שמרוצה...

למעלה