פתיחת שרשור- ביליטיס

פתיחת שרשור- ביליטיס

ביליטיס היקר, לא שמענו ממך מזמן. ידוע לנו ממה שסיפרת לנו שחבר שלך חלה ושזה קשה לך מאד. כל כך הרבה תמיכה, חם ואהבה אתה מעניק לנו כאן בפורום ולאחרים וכעת אנו רוצים לשלוח לך צרור חבוקים
אהבה
ועידוד
ולשאול אותך מה שלומך
מתגעגעים אליך, דואגים לך ומאחלים לך כל טוב
אפא אתה ביליטיס?
גילה

bilitis

New member
נותרו בי רק 2 תחושות...............

אהבה ופחד! כל כך רוצה להעניק לכם,לחבק את כולכם,ללטף את הלחי הדומעת לנשק את הריסים הלחים,ללחוש מילות חיבה ופיוס,להשלים בינכם ובין החיים ,לומר לכם שהשמש זורחת רק בגללכם,שכל הבריאה אינה אלה הדום לרגלכם,לחבוש את הצלקות המדממות,לשטוף את רגלכם שבוססה במציאות קשה ומתנכרת. כל כך חפץ ליישן אותכם באותם לילות טרופים שהמח קודח בבלילבמחשבות , להיות לידכם כשאתם חשים בודדים עזובים ודחויים,להגן עליכם כאשר נפשכם העדינה הופכת לבז ומשיסה בידים ערלות של כוחות דמונים הבאים מלגו ומלבר. כל כך משתוקק להסיר מכם את חטוטרת הכאב ,זה הפולח כחץ המטלטל את הנשמה כזלזל בסערה מאיים להטביעה בטיט יוון של שגע וחידלון. מוכן לקחת מיכם הכל:את הפחד ,החרדה,הייאוש.הדאבה.ולהותיר אותכם צלולים וזכים כמו עגל של טל על ניצת ההדס. והפחד ,זה הארור,חונק אותי. אני שומע את שאון פרסות ארבעת פרשי האפוקליפסה שלופי התער מהדהדים בעקבותי. כבר חרב מעיין דמעותי,נפשי צחיחה כמו דיונה במדבר. כל כך רציתי לאהוב אתכם,לצלוב עצמי למוות רק כדי להביא לכם ישועה..... אבל הפחד ,זה הארור, תמיד הוא שם. לוטש בי עיניים מחייכות.....וממתין.

בוזיקית

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיש יקר...../images/Emo91.gif../images/Emo18.gif

מבקשת ממך - אנא פנה בדחיפות לעזרה מקצועית. מפחידה אותי העוצמה שבדבריך. זכור: אין בעייה שאין לה פתרון!!! וגם אם הדרך תהיה ארוכה - המאמץ ישתלם, אני בטוחה. ראה כמה אוהבים אותך פה, אפילו אנשים שלא מכירים אותך היטב. ראה כמה אנשים כמהים למילותיך, ומחכים לביקוריך פה. בילי יקר - בחר בחיים! בקש עזרה וקבל אותה, כי עם כל האהבה והרצון הטוב, אי אפשר לעזור למי שאינו רוצה להעזר. איני מכירה את הסיפור האישי שלך, אך אני נחרדת בכל פעם מחדש לחוש את עומק היסורים בהם אתה מתחבט, ונדהמת מהניסוח והתיאורים הפלסטיים הכה מוחשיים. בילי - חייך ודאי אינם קלים, אך אנא ממך, אל תיחפז לעשות מעשה מר ונמהר. אנו זקוקים לך פה. בבקשה: פנה לעזרה. אין לי ספק שאתה זקוק לעזרה תרופתית. אם זה יעזור לך לדעת: גם אני מסתייעת בתרופה. גם אני הייתי בתהומות ובמעמקים, אף כי אינני מתיימרת להבין ממה נובעות מצוקותיך שלך. אני אמשיך לעודד ככל שנדרש, ובטוחה ששאר האנשים פה חושבים כמוני. שולחת לך קרני שמש שיאירו את יומך.
שלך

בילי שלחתי לך מסר דחוף../images/Emo24.gif

תקרא אותו תתעודד נשמה ואני תמיד כאן כצל מגן תמיד. יום נעים ושבת שלום הכל יהיה בסדר. רק תגיב לי על המסר בבקשה.

בוזיקית

New member
בילי, אתה בסדר?

מה שלומך היום? קראת מה שכתבתי לך במסרים? מקווה שזה קצת חיזק אותך. חלמתי עליך בלילה (יותר נכון בבוקר, כי הלכתי לישון רק ב - 6 וחצי בבוקר... חושבת עליך המון

דולידול

New member
בילי יקר ../images/Emo24.gif

דברייך אכן חזקים ונראה כי הנך סובל ומתייסר בפחדים. בילי אני סומכת עליך כשתראה סמיני הזהרה חזקים בנפשך תמצא את הדרך לפנות לעזרה, גם אנחנו כאן בשבילך. אם אתה צריך עוד זמן לשבת בתוך כאבך ולחוש אותו זה גם בסדר, זה בסדר להתאבל על רגשות, תחושות, פרדות ומה שזה לא יהיה,אך תדע תמיד ולזהות שצריך לצאת גם מהמצב הזה בכל עזרה שתצטרך אבל קודם כל אתה תעזור לעצמך. תמיד איתך, דולידול.

כתומית

New member
בילי אהוב! ../images/Emo24.gif

צימררת אותי. כמה רגשות אתה מכניס לתוך שתי תחושות... אתה יכול בוודאי לראות שכולנו כאן רוצים להיות עבורך מה שאתה רוצה להיות עבורנו, ואולי כי אנחנו אנשים שקצת יותר קל להם לרצות ולתת עבור אחרים ופחות לעצמנו. אוהבת אותך בכל לבי ורוצה לשמוע עוד דברים, קצת על הרגעים שבין לבין, אני בטוחה שהם קיימים, קצת על חלומות טובים, קטנים, ספר לי בבקשה קצת על אלה הממתיקים את הלב, לא כי איני מקשיבה לדבריך הכאובים אלא כי אני רוצה שתלקט אתה את הטוב, אני בטוחה שיש טוב. בבקשה הרשה לעצמך לגעת בו. מחבקת בכל לבי ונשמתי.

qt1

New member
bilitis יקר ../images/Emo24.gif

באתי לבקר אותך גם כאן , לראות , אולי כתבת משהו חדש... אני מקווה שיעבור עליך לילה טוב מלווה בחלומות שלווים , אתה מאוד חסר לי איש יקר
ליל מנוחה
בחברות עד!

למעלה