פתיחת שרשור צהריים במזל

yaely2

New member
מנהל
פתיחת שרשור צהריים במזל../images/Emo49.gif

שלום כולם וצהריים טובים, חייבת לרוץ לשיעור, אחרת יעמידו אותי בפינה. פתחתי שרששור צהריים כדי שלא תחששו שהשרשור יסגר.

emmy5

New member
סידה רטה ,למה לא?נעים לך לבוא ..

לסבתא? לפחות אני יכולה להיות הסבתא הכי טובה ...וגם חברה ... אז סתם , מה באמת מחפשת בפורום? תמונות ,שירים ,בדיחות?אולי את רוצה לספר לנו משהו על עצמך? גם הנכדים שלי גדלו אז אני אוהבת את הבובות שלהם ...MTVאולי

סידהרטה

New member
על עצמי...../images/Emo163.gif

הספקתי לא מעט בחיי בין היתר הספקתי להיות יועץ לצבא מסוים במזרח הרחוק ביצעתי מחקר ברואנדה, וראיתי את "הגורילות בערפל" במזרח קונגו וגם טיפסתי על ההר הגבוה ביותר בסקוטלנד... ועל הרים בהימאליה הימרתי ואפילו זכיתי קצת בלאס וגאס ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהספקתי מספיק בשביל להשתתף בפורום

yaely2

New member
מנהל
לסידהרטה שלום וברוך הבא../images/Emo24.gif

שלום לך וברוך בואך בשמש קורתנו
אנו מצהירים ומקיימים. הגיל אינו בר חשיבות אצלנו, ואם תרגיש נוח איתנו ואנו נרגיש כנ"ל איתך יוכל השידוך להתקיים לאורך זמן. מה שכן חשוב אצלנו זו ההתנהגות, לשם כך קיים תקנון בו תוכל ללמוד מה לעשות ומה לא לעשות בפורום כדי להשתלב כראוי. (אני בטוחה שמי שטיפס על הרי ההימליה זו לא תהיה עבורו בעיה). כדי להגיע לתקנון לחץ על "מאמרים" שנמצא כמעט בראש העמוד הנוכחי. מאחלת הנאה לשני הצדדים. אתה יכול להתחיל לספר את רשמיך בפורום מהיכן שתבחר.

jacobf2

New member
צהרים טובים לכולם.../images/Emo142.gif

צחוקים בפרסומת:נא לקרוא את מה שמסומן בעגול.!!!!!!

jacobf2

New member
קיבלתי באימייל.../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אנגלי, אמריקאי ואיטלקי נפגשים בארץ רחוקה ומתחילים לדבר. אומר האנגלי: או, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשהיא רוכבת על הסוס שלה הרגליים שלה מגיעות לרצפה וזה לא שהסוס שלה נמוך כמו שהרגליים שלה ארוכות. אומר האמריקאי: הו, כמה אני מתגעגע לאשתי. אני יכול להקיף את המותניים שלה ביד אחת, וזה לא שהיד שלי כזו גדולה כמו שהמותניים שלה פשוט צרות. אומר האיטלקי: אח, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשאני יוצא לעבודה אני נותן לה פליק קטן על התחת וכשאני חוזר הביתה התחת שלה עדיין רוטט, וזה לא שיש לה כזה תחת גדול כמו שיום העבודה שלי קצר. תמיד הערצתי את האיטלקים...

izuizu

New member
יעלי רוצי לשעור תסכילי בשעור

תחזרי בשלום ותסכילי גם אותנו . חן חן

emmy5

New member
IZUIZUיופי ,עלי לא התגעגתה?

לא היתי חסרה לך? אתה יכול להיות עד טוב , נכון שאני סבתא חמודה ...חברה טובה עם הנכד שלך?

izuizu

New member
emmy/ מה זאת לא התגעגעתי?????

אני קורא כל מילה כתובה בפורום ובמיוחד מה שאת יעלי פזי ואחרים כותבים . חן חן לכולכם תמשיכו להעשיר אותנו אלה שלא מרבים לכתוב

izuizu

New member
יעלי רוצי לשעור תסכילי בשעור

תחזרי בשלום ותסכילי גם אותנו . חן חן

offe

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כל השירים היפים אודות השמש השולחת קרני זוהר חמימים לכדור הארץ, עבורי נשארות רק המילים. פשוט איני רוצה להתברך בזוהר זה, כי למרות שהוא נחוץ לחיינו ולקיומנו, פשוט זורע הרס על כל חלקה טובה של עורנו. לכן אני רק מציצה עליה מבין החרכים, מודה לה על שהיא קיימת כדי להאיר את יומנו ותו לא. ברור, כי בשעת צורך מוצדק, הגוף נמרח בהגנות גבוהות והחוצה, על מדרכות מוצלות, בבתי קפה מוצלים, ונגן על עצמנו בכובענו, משקפינו, שמשייתנו, מצחיק הצל שהוא אמור להיות קודר, מביא ברכה בשעות יום אלו. בילוי קייצי נעים. בשעות הערב אכניס הגיגיי לגבי הפורום - אנא קראו.
offe

bimbo.

New member
אופינ'קה, כמו בכל דבר בחיינו,

גם בשמש ובצל יש טוב ורע. צריך לדעת למצות את הטוב מכל דבר, ובזמנים רעים - לצפות לטוב ולא להתייאש

pazi66

New member
יעקוב גדול, יעקוב נפלא....אהבתי את

מחרוזות שירים נפלאות איפה מצאת את זה זה פשוט גדול תודה

pazi66

New member
חברה בואו נתלה שלט:הפורום בחופשה

אין בא ואין כותב כבר מספר ימים של שעמום ושממה מה קורה, למה עזבתם אותנו, לא נעים לראות פורום סגור אין בדיחות גסות, אין סקס, לא רבים.....אז למה, למה שקט ברשת אני מכריז בזה על תחרות פורומית גדולה : "מי שמשתתף כל יום בפורום, מתיחס, כותב, שר, מדקלם, מספר סיפור , אומר אפילו רק -שלום, עשוי לזכות בפרס גדול - סוף שבוע בכפר סבא" נו, עכשיו בטח כדאי, לא ? אז בוא נראה אותכם.....יש אתגר קדימה......

למעלה