פתיחת תיק אימוץ

lalzer1234

New member
פתיחת תיק אימוץ

אוקי אז ככה אני בן 23 וביום ראשון הקרוב יש לי פגישה ראשונה בשירות למען הילד ואני מחכה לזה כבר יותר משלושה חודשים מאז ששלחתי את הבקשה אני בשיא המתח אין לי מושג מה הולכים לספר לי שם !!! האם כבר בפגישה הראשונה מעברים פרטים מסויימים אני מאוד היתכזאב עם לא יספרו לי כלום ביום ראשון .
ועוד משהוא לפי מה שהבנתי משרות למען הילד שהתקשרתי לפני חודש כדי לראות מה הולך עם הפגישה כי אף אחד לא חזר אלי . אז אמרו לי שהגיע אילהם התיק מירושלים והפנו אותי לעובדת הסוציאלית שמטפלת בי ואז קבענו בפגישה אבל לא שאלתי אותה מה הולך להיות בפגישה הזאתי ושניסתי לתפוס אותם השבוע אמרו לי שהיא תגיע רק ביום ראשון ולפי מה שאמרו אז כן ימסרו לי פרטים אבל לפי מה שאני רואה באינטרנט אז אומרים שקצת מושכים את זה כמה פגישות או שאפילו רק מתחילים להזמין את התיק אחרי הפגישה הראשונה.
קיצר אני השמח לתשובה ממישהוא שכבר עבר את התהליך הזה ויכול להגיד בודאות מה קורה בפגישה הראשונה !!!
תודה רבה מראש !!!!

מאוד מרגש

אפשר להרגיש מדבריך כמה אתה מתרגש לקראת הפגישה.
אין לי שום ידע בנושא של פתיחת תיקים, אבל אני רוצה לחזק אותך
ולברך אותך שמה שיקרה בפגישה יהיה קשוב לצורך שלך,
שהקצב יהיה מתאים לך.
אני מניחה שהחיים שלך כילד שאומץ עברו דרך מסלול ה'לא ידוע'
הרבה פעמים. זה השעור החשוב ביותר, לדעת לגדול ולהרגיש טוב
גם עם הלא ידוע.
לפעמים גם אחרי פתיחת התיק נשארים עם שאלות גדולות.
מאחלת לך שתדע לנתב את חייך בדרך הטובה ביותר לך ולסובבים אותך,
מקווה שיש איתך משפחה תומכת ואוהבת.

מחזיקה לך אצבעות ליום א', אשמח שתבוא לנשום כאן אחרי.

משתפרת

New member
מנסה למצוא לך קישורים להודעות שנכתבו בעבר

בחיפוש מהיר- העליתי הודעות עם מידע די ישן. מקווה שבכל זאת יעניין אותך, וכמובן שיהיה מענין לקרוא תמצית של חוויותיך. זה יוכל לעזור לאלה שיגיעו בעתיד עם שאלה דומה.

China8

New member
אין לי נסיון בפתיחת תיק

רק רוצה לומר בהצלחה. כדאי לך לנסות לשאול את השאלה בפורומים נוספים, בהם יש יותר מאומצים. אני בטוחה שחלקם עברו את התהליך ויכולים לומר לך מה בדיוק קורה בפגישה.
אתה כמובן מוזמן להשאר אתנו וגם לעדכן אותנו על הפגישה. ושוב, המון המון בהצלחה!

סביון1

New member
אין לי תשובות אבל אני מאחלת ומקוה שילך לך טוב

ושתמצא תשובות לשאלות שלך. אולי זה כבר קרה או קורה ברגעים אלה ממש?

אגב, נדמה לי שמה שקורה בפגישה ראשונה אצל אחד לא בהכרח קורה אצל אחר. הרושם שלי הוא שזה מאד אינדיבידואלי לגופו של מקרה והרי כל סיפור אימוץ שונה מהאחרים.

אשמח אם תשתף ותעדכן.

lalzer1234

New member
תסכול רב

הייתי היום בשרות למען הילד ועובדת הסוציאלית שהייתה אמורה לפגוש אותי לא הגיע מסיבות כול שהם אז היה לי פגישה עם עובדת סוציאלית אחרת שעשתה לי מין הכנה לפני הפגישה שיעברו לי את הפרטים ! עכשיו אני מקווה שהפגישה הבא תהיה בזמן הקרוב כי אני כבר מחכה כמעט 4 חודשים

סביון1

New member
איזה באסה, אז בכלל עוד לא קבעו לך מועד לפגישה

החדשה? אכן מתסכל.

סביון1

New member
אני מציעה שלא תחכה שהיא תחזור אליך

תתקשר אליה בעצמך כבר מחר ותבקש מועד לפגישה חדשה.

למעלה