פתיחת תיק אימוץ

פתיחת תיק אימוץ

היי חדשה פה. אתמול פתחתי את תיק האימוץ לאחר שנים של התלבטות, הדבר הפתיע ומצאתי הרבה אינפורמציה על ההורים והמשפחה זאת בשל מכתב שהשאיר לי אבי הביולוגי לפני 15 שנה. כולי מוצפת רגשות לא מצליחה לתפקד וחולמת על המפגש. אבל אני יודעת שזה לוקח זמן והמכתב נשלח לפני 15 שנה מקווה שעדיין הרצון לפגוש אותי נשאר... לא יכולה לחכות כבר הכל תלוי בעובדות הסוציאליות כי הגשתי בקשה להיפגש איתם. מפחדת שדברים השתנו. גיליתי שיש לי אחים שיש לי משפחה שלמה אני כל כך חסרת סבלנות מקווה שהכל נשאר כמו שכתב במכתב לפני 15 שנה ששום דבר לא השתנה מפחדת שלא איחרתי את המועד....

fatfat

New member
פתיחת תיק האימוץ הוא אקט שברוב המקרים

כרוך בטלטלה רגשית. במשך שנים המאומץ בונה לעצמו את סיפור האימוץ שלו, מפנטז על מולידיו, מי הם ומה הם, האם יפגוש אותם ואם כן מה יפגוש... איך הם נראים... האם יש לו אחים/משפחה וכו'. וכשמגיע הרגע המיוחל הדברים ששומעים לא תמיד מתאימים לתבנית שיצר בעיני רוחו ואז אם הוא מחליט לפגוש אותם, זה מלווה בקוצר רוח ובחשש.
כיוון שפה בפורום רוב הכותבם הם הורים מאמצים - אולי יהיו פה מספר הורים שיוכלו לשתף אותך באיך הם חוו את התהליך כשהילד/ילדה שלהם פתחו את התיק, אבל זה לא יהיה אותו דבר כמו לשמוע מחוויות של כאלה שעברו את החוויה.
יש קומונה בפייסבוק שנקראת מאומצים משתפים מאומצים. זוהי קומונה סגורה שחבריה כולם מאומצים בוגרים. הייתי מציעה לך להצטרף לקומונה זו. אני מאמינה ששם יוכלו לתרום לך יותר מאיתנו.
בהצלחה ואשמח לשמוע מה היו ההתפתחויות.

תודה רבה

KallaGLP

New member
אין לי מה לתרום מניסיוני, אז רק מאחלת לך המון בהצלחה!

מאחלת לך שהמפגש יענה על הרגשות המציפים אותך. כאם מאמצת

אשמח אם תסכימי, בהמשך, לשתף אותנו בחויה. יחד עם זאת, ברור לי לגמרי שמדובר בחויה אישית ואבין בהחלט אם לא תרצי בכך. בהצלחה רבה לך!

תודה רבה

אשמח מאז לשתף עדיין מחכה למשהו עברו 3 שבועות מעניין כמה זמן לוקח להם להתחיל לחפש ו ליצור קשר.. מבטיחה לעדכן

למעלה