פתיחת תיק בבנק הזרע ללא בדיקות גנטיות

journe y

New member
פתיחת תיק בבנק הזרע ללא בדיקות גנטיות

היי,
- ערכתי לפני כשבוע בדיקות גנטיות.
- בעוד כחודש יש לי תור לרופא פריון מנהל יחידת ivf בבני ציון.
- אחרי הפגישה עם הרופא צריך לקבוע תור לפתיחת תיק בבנק הזרע שם (המזכירה של הרופא אמרה שקודם הפגישה עם הרופא ואז מקץ שבוע-שבועיים נקבע לבנק הזרע. לא הסכימה לקבוע לי מראש. התורים לפתיחת תיק בבנק הזרע לא ארוכים שם וסהכ זה מתאים לי כי עדיין לא יהיו לי את התוצאות הגנטיות).
- התשובות הגנטיות לא יהיו עד המפגש עם הרופא.

מילא להגיע לפגישה עם הרופא ללא הבדיקות הגנטיות, אבל האם לפתיחת תיק בבנק הזרע יקבלו אותי/יפתחו תיק ללא הבדיקות? האם יש אפשרות לפתוח תיק בבנק ולבקש להגיש בהמשך (לפני הטיפולים)? בטח לא יאשרו לי לבחור תורם בטרם הבדיקות, לא?

fialka3

New member
תוצאות בדיקות גנטיות מקבלים בדואר 4-6 שבועות אחרי יום בדיקה

נשמע לי שזה לא מאד לחוץ לך בזמן. אם כן לחוץ, אפשר להגיע למכון גנטי איפה שמבצעים אותן (לשאול את אחות לאן היא שלחה אותן) ולבקש שיתנו לך תוצאות. חודש אחרי בדיקה כבר בטח תהיה שם תוצאה.

journe y

New member
לפי מה שהבנתי, זה מגיע לאינטרנט של הקופה ולרופאת הנשים

כי היא ביקשה ממני את השם של הרופאת נשים שהתשובות יגיעו אליה אז הייתי צריכה לתת שם. לא בדואר ישראל.
לברר לאיזה מכון נשלח ולדבר עם המכון עצמו?
לא ידעתי שאפשרי כזה דבר.
&nbsp

fialka3

New member
אני בזמנו קיבלתי את זה בדואר

עשיתי בדיקות ביולי ותור לרופא פוריות היה לי בתחילת ספטמבר וכבר היו לי תוצאות עד אז.

journe y

New member
עשית בקופה או במכונים שעובדים עם הקופה?

זה הורג אותי שרופאים לא יודעים לענות על מידע אלמנטרי שקשור לפרוצדורה בסיסית לבדיקות שהם עצמם מבצעים. למשל, שאלתי את הרופאת הנשים אחרי ביצוע בדיקת הפאפ כמה זמן יש תשובה ואיך אני מקבלת את התשובה. מילמלה שזה מגיע למזכירות. הרי זה לא נשמע הגיוני. ממתי מקבלים תשובות במזכירות?! התשובות מתקבלות אצל הרופא שביצע וגם לאיזור האישי באתר הקופה. הבעיה שאני בכלל לא רואה שום אזכור לבדיקת הפאפ באינטרנט (כמו למשל בדיקות גנטיות ששם מופיע אזכור לעצם הבדיקות וכתוב טרם בוצע).
&nbsp
בינתיים קבעתי תור לאותה רופאה לתזמון שאני חושבת פחות או יותר שתתקבל התשובה. אני מזה לא אוהבת שדברים לא ברורים, צריך לנחש, צריך להסתמך על עצמנו ומה אני מבינה בכלל?!?!

fialka3

New member
עשיתי בקופה

לגבי בדיקת פאפ - אמרתי לך כבר במקום אחר - אפשר לקבל את התוצאה אצל רופא משפחה

למעלה