פתיחת תיק במס הכנסה

פתיחת תיק במס הכנסה

שאלה

אני מתווכת נדלן האם אני צריכה ללכת למס הכנסה ולפתוח תיק? אני לא מבינה בכל העניין. האם פתיחת תיק במס הכנסה עולה כסף? מה הם מביאים לי (חשבוניות?)? איך הדבר עובד? אשמח לייעוץ. ראוי לציין שעדיין לא עשיתי שום עסקה.

בתודה
מלכה

לא מבין למה כולם מתנפלים עליה. ההתנהלות שלה כנה ושקופה

וספק אם מתווכים היום נראים יותר טוב מזה.

otherwise

New member
כי היא עוסקת בהטרלות בתפוז

גם בפורומים אחרים היו דיונים על היותה טרול

מר בחור 123- אתה ממש אינטלגנט.

חלק גדול מהמתווכים "נראים" ומתפקדים הרבה יותר טוב ממך.

לא הבנתי את ההערה.

האם תיווך זה מקצוע שהעוסקים בו ידועים בזכות יכולות אינטלקט, ארטיקולאריות או קוגניציה חריגים לטובה?

Rob L

New member
אל תתביישי לשאול אותם

למס הכנסה יש תדמית מאוד דרקונית, אבל בפועל את יכולה להתקשר אליהם ולשאול אותם כל שאלה והם יענו ואפילו יעזרו לך.
&nbsp
לשאלתך:
א. הם יתנו לך את הפרטים המזהים שלך לצורך מס (במקרה של עוסק מורשה, זה יהיה מספר תעודת הזהות שלך).
ב. הם לא יביאו לך חשבוניות, את תצטרכי להנפיק לעצמך חשבוניות (אם את מעוניינת בחשבוניות נייר) או לרכוש תוכנה שמוכרת ע"י מס הכנסה שתנפיק לך חשבוניות.
ג. אם את לא מסתדרת בנושא החשבונאי (גם אם יש לך עסקה אחת בחודש) את יכולה לפנות לרו"ח שיעזור לך בניהול העניינים הכספיים שלך. זה לא זול, אבל זה מוריד הרבה כאבי ראש.

המתווך מול רשות המיסים וביטוח לאומי.

ברשות המיסים תחוייבי עפ"י החוק בפתיחת תיק [עוסק פטור/עוסק זעיר/עוסק] וכן בביטוח לאומי.

עפ"י סוג התיק אמורה להתבצע הנהלת חשבונות חודשית או דו חודשית .
את כל הוצאותייך המקצועיות תכניסי לתיק ההוצאות שעליו תתחשבני עם רשויות המס.

קיימת אפשרות להדפסת חשבוניות מס/קבלה במתכונת דומה להזמנות או להתחיל ישר על חשבונית ממוחשבת, הכל תלוי בהחלטתך ובכספיך.

תוכלי גם להזדכות במע"מ עו הוצאות ישירות של העסק וכן גם על הדלק שלך.

בהצלחה.

כן מאמי שלחת לי מסמך אחד רק של קונה...קודם שאני

יצליח לעשות עסקה ראשונה...אחרי זה אני ישתמש במסמכים אחרים

למעלה