פתיחת תיק פלילי

פתיחת תיק פלילי

ניפתח לי תיק פלילי ליפני 4 שנים. ואני כרגע בתהליך הגירה .התחלתי את תהליך ההגירה בקנדה .אני נשוי לקנדית .התיק על אלימות יש לי רק תיק 1 כול חיי והוא מבוסס על שקר .אני מאוד אוהב את אישתי ומפחד שזה ישפיע על ההגירה. יש לי כרגע אישור עבודה מה אתם חושבים תודה

יראיינו אותך, יבקשו הסבר, תהיה נחמד,

ואולי יהיה בסדר. האם היה משפט והורשעת? האם נשפטת למאסר? הפרטים האלה חשובים.

שלום שוב מאור

לא הייתי בבית סוהר אף פעם. הייתה הרשעה וביצעתי עבודות שרות 4 חודשים הגשתי את הבקשה בקנדה האים הכול יסתדר בסוף בבקשה מי שיודע תודה ?

את מי זה מעניין שזה מבוסס על שקר?

היתה הרשעה? זה מה שקובע. אתה חושב שאם תרשום בסוגריים בבקשה של הספונרשיפ "הורשעתי, אבל באמת שאני לא אשם" זה ישפיע על מישהו?

amirshuval

New member
לצערי מאור,רן

פורסט צודק במאה אחוז הפעם.אני לא בדיוק מבין למה הגשת את הבקשה קודם ועברת לשלב השאלות אחר-כך.מכיוון שהגשת באלברטה להתערב בתהליך זה לא עניין פשוט.אתה לא תוכל לקבל לנדד עד שמבחינת החוק הקנדי אתה לא תחשב "משוקם".כמו שכבר אמרתי לך אתה צריך לפנות לייעוץ מקצועי.אם תחפש תשובות חינם באינטרנט אתה תסתבך.

amirshuval

New member
אני מאוד מקווה

שמכוון שאתה בקנדה נעזרת באיש מקצוע לפני ההגשה,כי לפי מה שנראה לי אתה INADMISSIBLE ואתה זקוק למסמך שנקרא TRP ,זה אישור מיוחד שמאפשר בנסיבות מסוימות לאנשים שלא עומדים בדרישות החוק לקבל מעמד של תושב ארעי.זה שאתה נשוי לקנדית לא אומר שבאופן אוטומטי יאשרו לך להישאר עם עבר פלילי.אם הגשת את הבקשה באלברטה,קיימת אפשרות שיעברו חודשים ארוכים עד שהבקשה תיבחן לעומק ויגלו את העניין הפלילי.אני מקווה שהגשת במסלול מיסיסוגה/תל אביב,אבל לפי זה שאמרת שיש לך רשיון עבודה אני מניח שהגשת בווגרביל ונתנו לך רשיון עבודה פתוח. בקיצור,אם בתעודת היושר הישראלית שלך יש אינדיקציה לעבירת אלימות(הרשעה או תיק פתוח) תפנה לאיש מקצוע.ברגע שיתברר, דרך בקשת ההגירה,שיש לך רקורד פלילי הבקשה תסורב וCIC יתחיל בהליך גירוש.

amirshuval

New member
אני לא מכיר

את כל העובדות ואת הרקע שלך בשביל לתת לך תשובה מוסמכת.אבל אם יש לך תעודת יושר לא "נקיה" אז זה בטוח לא ייסתדר מעצמו.אם אתה בטורונטו הייתי מתקשר למשרד של מישהו כמו עורך דין סטיבן גרין,קובע פגישה,הסיפור יעלה לך 200-300 דולר.אם האנגלית שלך לא חזקה תיקח איתך מישהו שיעזור לך.

למעלה