פתיחת תלתלים

shelly912

New member
פתיחת תלתלים

לפני כשנתיים עברתי תהליך של פתיחת תלתלים במספרה מוכרת שמשתמשת בחומרים של לוריאל.
מאז עברתי גם כמה חידושים. שמתי לב שהשיער שלי חלק מדיי (כמעט כמו החלקה) ואני לא יכולה פשוט לחפוף לשים קרם לבניית תלתלים וזהו. אני צריכה כל יום מחדש לגלגל את השיער שעות עד שחלקו תופס צורה מתולתלת. כרגע התחילו לצמוח לי שורשים מתולתלים ואני ממש מפחדת לחזור על התהליך מכיוון שמעולם לא רציתי שיער חלק מה גם שהשיער נורא יבש ופגום. האם היית ממליץ להאריך את השיער שוב לתלתלים הטבעיים ולעבור את התהליך מחדש? האם יש דרך לבנות את התלתלים על מנת שההבדלים לא יהיו כל כך בולטים ולא אצטרך להיות משועבדת לעיצוב השיער?

תודה

פתיחת תלתלים תשובות בנוגע לפתיחה חוזרת.

היי, צר לי לקרוא את מה שכתבת.
חידוש פתיחת תלתלים הוא תהליך מורכב אשר צריך להתבצע אך ורק על השיער החדש (השורשים) ולהימנע ככל האפשר ממגע של החומר עם שיער שכבר בוצעה עליו הפעולה שכן דבר זה עלול לגרום לפתיחה נוספת של התלתלים עד למצב של פתיחת יתר (שזהו המצב אותו את מתארת).
שיער שעבר תהליך של פתיחת תלתלים לא ניתן לסלסל מחדש (ללא פגיעה ממשית בשיער).
קשה לי לתת תשובה מדוייקת מבלי לראות את השיער בתמונה ועדיפות למציאות.
אם השיער ישר מדי בחלק התחתון של השיער אבל נעשה מתולתל יותר ככל שמתקרבים לקרקפת, אני מציע לגזור את החלק התחתון על מנת לתת לשיער מראה אחיד יותר. בנוגע לשורשים החדשים - התשובה תלויה במראה ואחידות השיער שלך כרגע. אם השיער שעבר פתיחה משתלב בצורה שנראית טוב עם השורשים, אני ממליץ לך להאריך בלי להמשיך את התהליך כרגע. אם המראה אינו אחיד וההבדל בין החלק שעבר פתיחה והחלק שלא עבר פתיחה גדול מאוד, אני ממליץ לעשות פתיחה חלקית של השורשים (כמובן לא באותו מקום אלא אצל מישהו אחר שראית עבודות שלו וקיבלת המלצות על פעולות מסוג זה), עד שהשיער יקבל מראה אחיד בין הפתיחה והשורשים המתולתלים, תהליך שכמובן יכול לקחת זמן.
בברכה,
עומר שמעוני

shelly912

New member
ייעוץ

תודה עומר,
גזירה לדעתי לא באה בחשבון מכיוון שהשורש הוא עדיין קצר מאוד לפחות בחלק הקדמי.
במה כרוך ייעוץ אצלך במספרה?

יעוץ במספרה

יעוץ בתחום פתיחת התלתלים וההחלקות השיער אינו כרוך בתשלום, רק תגיעי בראש פתוח ואנרגיות חיוביות .
בברכה עומר שמעוני

shelly912

New member
ייעוץ במספרה

האם יש צורך בקביעת תור מראש?
מה ימי ושעות הפעילות של המספרה?

תודה

למעלה