פתיל חדש על הפרק של השבוע

פתיל חדש על הפרק של השבוע ../images/Emo58.gif

בגלל שהפתיל הקודם נמחק (ולצערי יש לי תרומה לכך) - פתיל חדש על הפרק. האמת היא שאני הקלטתי אותו ועדיין לא ראיתי (חוץ מלפני שנה שראיתי אותו), אז אני לא זוכרת דברים ספציפיים, אבל אתם מוזמנים להגיב. דבר אחד שנדמה לי נאמר ע"י canimal בשרשור הקודם ושהסכמתי איתו זה המהירות של ההתאהבות גם של בוולף וגם של ברונהילדה בגבריאל. אני מתכוונת, היא חמודה ומקסימה והכל, ואולי אני יכולה להבין מה זינה למשל יכולה למצוא בה (לקח לי כמה עונות), או למה ג´וקסר היה כל כך כרוך אחריה, אבל אנשים שרק הכירו אותה? אני תמיד חושדת באנשים שמצהירים על אהבת נצח אחרי 5 דקות הכרות. זה נשמע לי שטחי. ובכל זאת, מה שברונהילדה עשתה בשביל גבריאל באמת מוכיח אהבה גדולה מאד. בסך הכל אהבתי.

ובלי שראיתי שוב, לפי מיטב זכרוני

לא היה שום דבר שאני יכולה לחשוב שיצנזרו. בפרק הבא, לעומת זאת...

לדעתי דווקא זה לא מוכיח כלום.

כל הקטע שברונהילדה שמעה שהולכים להרוג את זינה והוציאה יבבה כזאת "הם יהרגו אותה לפני שאני אוכל להוכיח לך את אהבתי" היה מאד מאד בעייתי מבחינתי. יש לי הרגשה שהיא פשוט הלכה שולל בגלל שהיא היתה "מעריצה" של זינה, והבינה כמה זינה אוהבת את גבריאל (ולא חשוב באיזה צורה), וזה גרם לה להסתכל על גבריאל דרך משקפיים של (סליחה על הביטוי) "ילדת תיכון מאוהבת". וגם ברוולף או איך שלא קראו לו נראה לי מאד מגוכך. אני חושב שההסבר היחידי הוא אולי שהזמן שהם הלכו ביחד בארץ הנורדית הוא יותר מהחמש דקות שראינו, אלא כמה ימים או יותר.

כלומר, לא שזאת לא הקרבה גדולה

אבל אהבה? זה כבר מכניס אותנו לדיון פילוסופי בן אלפי שנים של מהי בעצם אהבה, ולא כלכך כדאי שנכנס לזה, כי אם אלפי אנשים לפנינו לא הצליחו להגדיר את זה, מי אנחנו?

canimal

New member
לא נראה לי שזה מצריך דיון פילוסופי

כלומר הבנאדם פגש את גבריאל פעם אחת והצהיר שהיא ממש יפה. טוב. לא נראה לי שהוא ראה אותה יותר מ-2 דקות אבל שיהיה. פרק אחר כך הוא מוכן לעבור את להבות הגיהנום עבורה. כאילו.. מאיפה זה הגיע?? וברונהילדה מקריבה את כל האמונות שלה וכל מה שיש לה עבור גבריאל גם אחרי יומיים בגלל האור המנצנץ שבגבריאל. איזה גיחוך. זה אותו האור המנצנץ אגב שהיה כשמה-שמה שניהלה את הכלא ההוא ראתה בגבריאל. מילא ג´וקסר הכיר את גבריאל לזמן מה ומה שהתחיל כcrush התפתח, אבל מה העניין עם השורה של אנשים שפוגשים את גבריאל ומקריבים את חייהם עבורה? לי זה קצת הרס את הפרק מהבחינה שכל פעם שברונהילדה ומה-שמו הכריזו על אהבתם במקום להיכנס עוד יותר לפרק פשוט חשבתי: או פליז..

canimal

New member
טוב נראה לי שסתם חזרתי על מה שאלת

הירח אמרה... אבל טוב. יש הסכמה. זה שמה שברונהילדה עשתה הוא אכן אקט של אהבת אמת נראה לי רק מחזק את האבסורד בפרק ואת חוסר האמינות, וגורם לברוני להיראות עוד יותר מטורללת. סך הכל נראה לי שאם הם היו מציגים אותה כיותר פסיכופתית הייתי קונה את זה יותר. אבל זה לא עדיין מסביר את וולף.

מסכים.

אבל אי אפשר לדעת כמה זמן באמת עבר, אל תשכחו שהם הלכו הרבה מאד צפונה, והראו את זה בדקה ורבע, ככה שלכו תדעו כמה זמן עובר בין מסע למסע.

לא יודעת כמה זמן זה היה, אבל בכל

פעם שהיה לילה, הירח היה מלא. אז כנראה שחודשים.

shiri_b

New member
זה קורה הרבה פעמים בסדרה

גם נג´ארה לא הכי הכירה את גבריאל. זה די מעצבן שכולם פוגשים אותה ותוך שנייה היא משנה אותם או שהם מתאהבים בה, אני לא מבינה את זה.

korinalir

New member
נו זה חלק מהדמות שלה

זה חלק מהאפיון של גבריאל היא כל כך טובה וטהורה שכל מי שבסביבה נדבק בזה זה חלק מהדברים הלא מאוד ריאליסטים ומוגזמים בסדרה. בדיוק כמו העובדה שזינה יודעת לעשות הכל אבל ממששש הכל
אז גבריאל יודעת למצוא את הטוב באנשים. (אפילו תוך חמש דק´) בהתחלה הקטע היותר מידי טהור בדמות שלה עצבן אותי אבל עם העונות היא נהייתה יותר מורכבת מהבחינה הזאת ואז התחלתי לאהוב אותה (השיא היה שהיא הרגה את הילד הזה (שכחתי איך קוראים לו) במדבר והתמודדה עם בעיה מוסרית או בפעם הראשונה שהיא הרגה בכלל וכ"ו ובכל מקרה הם באמת הלכו די רחוק אז כנראה שהם מכירים יותר מחמש דקות...

LLRO

New member
אני לא חושבת שהיא באמת אוהבת

את גבריאל היא מה שנקרא- נדלקה עליה. אני מצטערת אבל אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון. גם אם הן "טיילו" ביחד כמה ימים אני חושבת שצריך להכיר אדם קצת יותר טוב מזה כדי להתאהב בו. גבריאל אולי חמודה, נחמדה, טהורה, עוזרת לכולם ונראת טוב (מאוד) אבל אי אפשר להגיד שאתה מאוהב בבן אדם בגלל שדברת איתו כמה משפטים והוא נראה לך נחמד. אז אם כל הכבוד לבורנהילדה שלנו אני חושבת שהיא קצת מגזימה, היא פשוט ראתה מישהי מהיא מעריצה (גבריאל) שנותנת הכל בשביל אהבתה (זינה) וכמו כל מעריצה גם היא רצתה להיות כמו גבי ולדעתי זאת הסיבה היחידה שהיא מתנהגת ככה.

canimal

New member
בדיוק בגלל זה זה די עלוב שהיא..

הקריבה את עצמה כדי להוכיח את אהבת האמת שלה לגבריאל. טוב, שיהיה. פסיכופתית אחת פחות ודליקה ביער אחת יותר.

למעלה