מזוית שונה
ע ענבר1 New member 9/2/02 #12 סוף סוף קיבלתי את הפתיל שכול כך רציתי.....תודה איזה תמונות נ.ב-לכול התוהים לאן נעלמתי,פשוט התגייסתי
A ares chosen New member 9/2/02 #17 כן עינברי...אני איתך..... כמעט מכל זוית אפשרית....................
D Dafi the Mighty New member 9/2/02 #25 יו... זאת תמונה כזאת יפה, אבל אצלי הנשיקה לוקחת מקום ראשון. נחזור כמה רגעים אחורה ו... אח... זה קטע כזה עצוב.
יו... זאת תמונה כזאת יפה, אבל אצלי הנשיקה לוקחת מקום ראשון. נחזור כמה רגעים אחורה ו... אח... זה קטע כזה עצוב.
A ares chosen New member 9/2/02 #28 ובואו נעזוב את הסצנה הזו לרגע קטו.. וניזכר בכלללללללל הפרק...... (אני יודעת דפי שקשה לך....תתגברי...) וניפי.... זה מוקדש לך באהבה...........
ובואו נעזוב את הסצנה הזו לרגע קטו.. וניזכר בכלללללללל הפרק...... (אני יודעת דפי שקשה לך....תתגברי...) וניפי.... זה מוקדש לך באהבה...........
D Dafi the Mighty New member 9/2/02 #32 ראיתם איך הוא נושך את השפתיים שלו אחרי שהיא מתעוררת? יו, זה כזה קטע מתוק, וההבעה שלו... די, אני נמסה... חייבת ללכת לראות את הפרק.
ראיתם איך הוא נושך את השפתיים שלו אחרי שהיא מתעוררת? יו, זה כזה קטע מתוק, וההבעה שלו... די, אני נמסה... חייבת ללכת לראות את הפרק.
N Niff74 New member 9/2/02 #34 ../images/Emo7.gif ואחרונה. עצובה במיוחד. ../images/Emo54.gif ורק עליה יכולתי לכתוב ספר שלם...
מ מעריצה מספר 1 New member 9/2/02 #37 מעניין מה עובר לו בראש...../images/Emo109.gif הוא בטח לא מבין איך זינה לא אוהבת את מה שהוא עושה והשתנתה כל כך, כי הוא בטח חושב שזה מאוד כיף
מעניין מה עובר לו בראש...../images/Emo109.gif הוא בטח לא מבין איך זינה לא אוהבת את מה שהוא עושה והשתנתה כל כך, כי הוא בטח חושב שזה מאוד כיף
A ares chosen New member 9/2/02 #38 כל אתר של שיפרים או בוולפייפרים של מייק...... למישהו יש את הכתובת שלו?