פתיל שרשור שאלות...

ברודי

New member
אוקי גמלי יש שאלה ../images/Emo95.gif

במכוון קוראים לפרק האחרון- a friend in need הכוונה, לכל פרק יש ראשי תבות ולפרק הזה- FIN (FIN - סוף בספרדית) אז, זה בכוונה או שבמקרה?

shiRan WP

New member
אהדסון לייק

משתתפת בסרט שנקרא "קשר קר"?? כי יש עכשיו בסינימה 3, ונראה לי שראיתי אותה

shiRan WP

New member
אף אחד לא יודע מתי לוסי תהיה

ב- תהרוג אותי וזהו? no body? no one? אלעד ? ניפ? אנשים?

shiRan WP

New member
יש לי ידיד בניו זילנד

הוא מכיר ידיד של מספחת לוסי ורוב טאפרט דיברתי איתו ועלחה הנושא הזה של המוות של קיויין גיליתי משהו שלא ידעתי: קיוין היה דיי שתוי, הם חגגו את הסיום של הסרט (חברים משפחה הצוות, כולם, והוא..) ואז מסיבה בלתי ידועה הוא עלה לגג וכנראה איבד את השיווי משקל! למה הוא עלה לגג? זה ישגע אותי עוד הרבה זמן נראה לי

משאלות שירן ../images/Emo8.gif

(שירן, סליחה ששרשרתי את כל ההודעות שלך לשרשור אחד, אבל מאחר ומספר הפתילים בדף הוקטן בזמן האחרון, כדי לחסוך מקום תמיד עדיף לשרשר, גם אם הדברים לא הכי קשורים). -אלעד

THEchosen1

New member
סתם הישפכות..(אולי ספויילר?)

יאללה זהו נגמר ... יום שלישי פרק אחרון , אני מקווה שהם ישימו שידורים חוזרים כמו שעשו עם תיכון אטלנטיס .. כנראה שלא יצא לי לראות היום,מחר ויום שלישי , תודה למי שהמציא את הוידיאו... שיואו איך התעצבנתי אתמול הורדתי וידיאו של זינה וגבריאל - לקח לי שעה ( לא פחות וקצת יותר ) אחרי שזה סוף זוף סיים להוריד את הסרטון מופיע לי הודעה שאני לא יכולה לראות אותו כי המדיאה פלייר שלי לא תומך התוכנה הזאת או משהו כזה - יאא כמעט שברתי את המחשב !! לא משנה , אמרתי לעצמי אז בואי ננסה להוריד סרטון מסוד אחר - כעבור חצי שעה ( בדיוק ) גם אותו זה לא מוכן להראות ... אהה והורדתי עוד משהו ומסתבר שזה שיר לא סרטון , איך התאכזבתי..

ענבר1

New member
טוב אז ככה

מכיוון שרובנו(במעט כולנו) מעריצים ותיקים ותיקים אז פשוט כשמדברים על פרק מבוים לפעמים עושים קיצור כי כולם אוטומטית יודעים על איזה פרק מדובר ולאיזה פרק יש את הראשי תיבות הללו כמו נניח אם אני אכתוב בראשי תיבות TQIM אנשים פה ידעו שאני מתכוונת לפרק The Quill Is Mightier או BTDT כולם ידעו שהתכוונתי ל...Been There, Done That

niv_204

New member
לגבי השמועות האלה..

היו מספיק עדויות שסתרו את הנושא. חוץ מזה שאל תשכחי שמדובר באדם שרגיל לשתות.. והרבה.. אז 2-3 בירות לא הופכות אותו לשיכור. זה תלוי באדם עצמו ומה שנראה הרבה לאדם אחד יכול להיות ממש מעט או רגיל לאדם שני..

gabrielle

New member
שונאת שזה קורה../images/Emo5.gif

אתמול... התחברתי בשעה 22:00 בלילה... בתכנון לצאת ב- 24:00 כי אני צריכה לקום מוקדם לעבודה.. נכנסתי לאחד האתרים.. ובחרתי להוריד שומר מסך שניראה מעולה על גבי... אתם יודעים כמה זמן לקח לי להוריד את זה!?!? לא שעה.. לא שעתיים.. גם לא שלוש... וגם לא ארבע!! ארבע וחצי שעות...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונחשו מה קרה.... באחוז ה- 97... אחרי שאני נירדמת על על המסך, בידיעה שמחר אני הולכת לקבל נזיפות מהבוס שלי על זה שאני נירדמת על השולחן, המחשב ה- מ*ויין שלי החליט שבא לו לנוח עכשיו והוא ניתקעעעעעעעעע והכל הלך...אתם יודעים לאן..

זהו אכן בוריאס

מרטון קסוקאס המצויין שהופיע בתפקיד בוריאס ובלק , מופיע בשר הטבעות – אחוות הטבעת . כיד ימינה של גלדריאל מלכת האלפים. חדשות טובות יותר צפויות מצידו של קארל אורבן (קיסר ) , שהולך להופיע בשתי הסרטים הבאים של סרט הטבעות –שתי הצריחים , שובו של המלך . בתור איאומר יד ימינו של ת´יאודין שליט המארק .

shiRan WP

New member
../images/Emo99.gif

ממממ, קארל אורבן, אני ילך לראות את הסרט רק בגללו :) חבל שלוסי לא עשתה איזה הופעת אורח נחמדה שם

XenaBoy

New member
ברוס בסרט חדש...

גם ברוס משחק תפקיד משני בסרט חדש שיוצא בקרוב... סרט בשם SERVING SARA לצידו של מתיו פרי בנוסף בנוגע לשר הטבעות וקארל אורבן... אם תקנו את הDVD של הסרט הראשון יש טריילר לשני ושם רואים את קארל!!! אסף

כמו שניבה אמרה, אני יכול להבטיח לך

שאין שום אמת בשמועות הזדוניות האלה. בטח לא כשזה מגיע מידיד של ידיד של ידיד, ואלוהים גם יודע באיזה אמצעי תקשורת. העניין כבר נחקר, ויש מספיק הוכחות, כאמור, שסותרות לחלוטין את השמועות הללו. בנוסף, מאחר שזה נושא מעט בעייתי ואנחנו חייבים לכבד את זכרו של קווין, אתם מתבקשים שלא לכתוב יותר הודעות בנושא זה. הנושא סגור

למעלה