פתיל

*זינה*

New member
../images/Emo142.gifאהה... יוהו, אנשים...../images/Emo142.gif

אהלן, מה קורה? אז ככה - בעזרתם הרבה של אלעד אברון ועוד זינאית יקרה, (חדשה, וגם חכמה...) החלטתי, טוב, נו... לחזור לפורום. לא שממש נעלמתי... אז... שלום לכולם!!!
נ.ב תודה רבה רבה אלעד,
והמון המון תודה - A Xenite Cat

מהיום, גם ניפ בדיקטטוריה

החל מהיום, ניפ (Niff74) תצטרף אלי בשליט... אני מתכוון... בניהול הפורום. ירחמו עליך האלים, ניפי...
(סתם ביטוי, זה לא כזה נורא).

Goldust

New member
פורום שינוי בתפוז

שלום רב ! בשעה טובה ומוצלחת נפתח הפורום של מפלגת שינוי בתפוז! אנו מזמינים לקחת חלק בפורום, להביע את דעתכם וגם לתמוך במאבקנו למען מדינה חילונית ומודרנית שבה כל אזרח נהנה מחופש דת מלא ומשיווין זכויות וחובות !! פורום שינוי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=232 תודה מראש Goldust

../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif

ביי לכולם, יצאתי לטייל אחזור אחרי הגשם
למי שלא הבין - ע"ע אייסיקיו

LiaT G

New member
היי לכולם!!!התגעגתם?

היי לכולם !!זוכרים אותי? איך לא... אז מה נשמע תתפלאו אבל לא באתי להציק לכם התבגרתי קצת משבוע שעבר...והחלטתי לא להציק לכם ולדון איתכם על זינה..הנסיכה הלוחמת ! באמת אני רצינית מישהו רוצה לדסקס איתי?

shiRan WP

New member
אלעד!../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif../images/Emo29.gif../images/Emo56.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo66.gif

עברתי בין הקבצים בפורום....וראיתי תמונה שכתוב טד ואני! זה אתה? באמת נפגשת איתו? מתי זה היה? עם מי עוד נפגשת? מגניב! -שירן

A Xenite cat

New member
*זינה* !!!

זינה !! ברוכה הבאה !!
אני שמחה שהמאמצים השתלמו בסופו של דבר ..

כן, זה אני...

נפגשתי איתו בכנס זינה שנערך בלונדון ביולי שעבר. היו שם גם האדסון לייק, וויליאם גרגורי לי, אדריאן סמית´, וקארל אורבאן.

אוף, נכון, לעזעזל!!!

אדריאן סמית´ זה הגיטריסט של איירון מיידן
רק אל תשאלו כמה "ברוס" אני מכיר, כי זה לא יגמר

*זינה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק!!!
אז אדריאן סמית´ זה שמו, מה? בנאדם מוכשר ברמה...

אבל הוא הגיטרת ליווי

גיטרה ראשית זה דייב מורי וג´ניק גארס, באס (ודי מה שמחזיק את הלהקה) זה סטיב האריס, המתופף (שממה שידוע לי הוא בין הטובים בעולם) הוא ניקו מקבריין, ובווקאלי זה ברוס דיקינסון בימים אלו.

shiRan WP

New member
wow

והצטלמת גם עם האדסון לייק? יש לך תמונות? נסעת במיוחד ללונדון בשביל הכנס?

canimal

New member
אלעד למה שלא תעלה תמונות של הקהילה

והכנס לאתר של הפורום?

למעלה