פתיל

canimal

New member
מהכנס בלונדון.. בכלל, כל תמונות

שמכילים זינאים וכנסים שקשורים לכאן..

נתחיל בזה שהיא מפגינה נוכחות

יש לה את היכולת (ומסתבר גם הרצון) למשוך אליה את כל תשומת הלב, אם זה באמצעות שמלות מבהיקות, שמלות חצי שקופות (כש- "חצי" מתייחס לתפרים), או כל דרך שיש ביכולתה. היא נהנת מהתשומת לב, אבל זה לא הופך אותה לבחורה רעה. היא פשוט מקסימה. כשסיפרתי לה על כנסי הצדקה שאנחנו עושים בארץ, היא נתנה לי את המבט הכי Puppy Face בעולם וממש הודתה לי. ומעבר לזה, היא תעשה הכל בשביל צדקה. היא מכרה שמלות שלה לצדקה, ובדרך הלבישה את קארל, את טד ואת שון (המארגן של הכנס, בחור זהב) בשמלות שונות שלה. וזה לא רק שהיא אוהבת תשומת לב, היא גם אוהבת את המעריצים. בסוף הכנס היא הודתה לכל אחד בצורה אישית שהוא הגיע ונתנה לכולם חיבוק ונשיקה. הכי משעשע כמובן שבערב, בריקודים, פתאום היא צצה לה והתחילה לרקוד עם כולם... היא פשוט אוהבת להיות עם מעריצים, אוהבת לדבר איתם, לעשות Mingling איתם, ובעיקר היא אוהבת לראות איך הם מתבלבלים כשהיא רק מסתכלת עליהם... זה התבטא הכי טוב כשהיא עלתה לבמה בהופעה שלה, וזה לא שלא היה לאנשים מה לשאול אותה, אבל כולם היו בהלם רק מזה שהם ראו אותה והיו בשקט מוחלט, דבר שלא קרה אצל אף אחד אחר שכולם שאלו אותם שאלות והתעניינו וכאלה... אצל האדסון פשוט כולם היו בהלם טוטאלי ובקושי דיברו!

canimal

New member
יוווו!!!! שיואו!!!! וואו!!!!!

היא באמת המלכה!!! (בשבילי לפחות) וואו אתה כזה מזליסט! (ראה קנאה) ווואווווו ווואו וואו וואו....

niv_204

New member
אלעד, אני חושבת שזה היה מתוך פחד...

כי ברגע שהיא מסתכלת עליך, מחייכת חיוך קאליסטואי כזה עם מבט ממזרי בעיניים - טוב, נו, אתה פשוט רוצה להעלם מהשטח... שכחת את הקטעים עם החולצה והכובע של קארל... ובכלל, תמיד אמרנו שנכתוב תקציר לא? ועדיין לא פרסמו את הקלטת של הקון אבל אולי כשהקלטת תצא ניזכר בעוד דברים מגניבים שקרו שם.

כן, אחרי הכל, היינו רוב הזמן במצב

של שוק והלם, אז אנחנו בטח לא זוכרים הרבה ממה שבאמת הלך שם... לדוגמא, הקטע עם המעלית? שאני רק זוכר שנכנסו ויצאנו ולא יותר מזה?

niv_204

New member
מה עם הרגלים הרועדות והצניחה על

הכסא. אני גם זוכרת שהצלת את כבודנו האבוד והצלחת להגיד איזה משפט מנומס לטד...

כל מה שאני זוכר זה שהיינו במעלית

פתאום טד נכנס... ואז הדבר הבא שאני זוכר זה אותי ואת ניבה מתמוטטים לאיזה כורסא...

niv_204

New member
זה היה גדול - בתחילת הכנס-עוד לפני

ש"זכינו" לראות מישהו מהחברה´ ירדנו מקומה 3 כמה זינאים במעלית וסתם דיברנו. באמצע משפט - לא שמנו לב והמעלית נעצרה. היינו בטוחים שהגענו ללובי אז התחלתי לצאת ופתאום קלטתי שאני כמעט נתקעת במישהו ושכולם השתתקו. כמובןשחזרתי אחורה - בוהה בעיני עגל בטד ראימי המקסים (והוא באמת כזה). אלעד היה היחיד שעוד הצליח להגיד משהו בסגנון - "הי, מה שלומך" כזה ולהישאר קולי כזה. (אני חושבת שזה היה מאד במקום כי זה היה נורא מוזר אם היינו מתעלמים ממנו - הרי בשבילו אנחנו שם לא?!!). אני לא זוכרת לגבי השאר אבל מזל שהנסיעה נגמרה מהר כי ברגע שהגענו ללובי, הדבר היחיד שאלעד ואני יכולנו לעשות זה לצנוח על שני הכסאות שחיכו לנו ממול המעלית (וגם לשם בקושי הגענו).

משהו בסגנון

"Those elevators are crowded" ואני כזה "What?" (כי לא התרכזתי) "The elevators" ואז מלמלתי משהו בעברית, אני חושב "הלב שלי עצר" וכולם הנהנו או אמרו "גם שלי" או משהו כזה, וטד הסתכל עלינו, מנסה להבין באיזה שפה אנחנו מדברים.... כאילו נחתנו מהירח

niv_204

New member
אתה רואה שאתה כן זוכר...

אני חושבת שאמרתי משהו בסגנון של "אני מתה".

Niff74

New member
פליטה פרוידיאנית, perchance? ../images/Emo54.gif

כמו שתיקנו נטע וחמוטל, מובן שמדובר באדריאן ווילקינסון ולא סמית´... אלעד? אתה רוצה לספר לנו משהו? ייתכן והיית מעדיף שבכנס יופיעו אנשים אחרים?

שלומית1

New member
אם מדברים כבר על טיול...../images/Emo73.gif

אני יוצאת לטיול שנתי השבוע של 4 ימים!!!!
סוף סוף קצת חופש!!! אז למרות שלא הגבתי הרבה (
) אני תמיד בסביבה קוראת הכלללללללללל טוב, מקווה לראות כמה עמודים שלמים ממולאים כאני יחזור!!
שלומית

pookipsi

New member
על טיול דיברתם?

אז אולי נדבר גם על טירונות? אני מתגייסת ביום שני
נו, שיהיה במזל

vampire1

New member
פייייייייי

גיוס נעים !!!!!! אני השבוע יוצא לטיול של שלושה ימים לחרמון.

shiri_b

New member
תהנו!!!!! ../images/Emo13.gif

רק לנו אין טיול או משהו כזה באופק......

למעלה