פתיעה וסקרנות

אדם25

New member
פתיעה וסקרנות

אהלן, טוב מודה ומתוודה אנוכי...ראיתי את הפורום החדש ולבי נתמלא פתיעה ויצר הסקרנות חגג עד בלי מנוח ולכן החלטתי לכתוב..לנסות.לראות..ולהתרשם. אני אדם כבן 26 בקרוב לומד ומתעסק בתחום המשפטים והפיננסים גר בת"א וחובב אומנות יפנית וקריאת תושב"ע..חחחחח...רגע...שניה רצינות.. אם את אשה אמיתית ומתוקה הנהנית ממשובת נעורים תוססת ועייפת מעולם המשחקים המתעתע ויש בך חשק ורצון עז ותשוקה למשהו אמיתי!!!....אז אשמח לתגובה..צ´או בינתיים.

ליאן.

New member
אומנות יפנית ? ../images/Emo6.gif

ברוך הבא
ושיהיה בהצלחה

אדם25

New member
עלווה רוחשת

פירסמתי אתמול הודעה שאני חושב שתכונתה הבולטת ביותר היא כנות..אמת ורצון עז וחשק כובש.קצת תהיתי לעצמי לפני אם אכן הפורום הנ"ל יביא דברים על מכונם ויפאר לנגד עיניי הודעות משמחות..אבל מסתבר שחוץ מהודעתה העניינית משהו של ליאן,שכנראה מחוייבת לכך מתוקף תפקידה..אף לא אחת מדרות הפורום הנ"ל כנראה באמת ובתמים מעוניינת בכריכה ולבלוב דיודיים. מטרתי אינה בקורת נוקבת..ממש לא..אני בסה"כ משתף אתכן הבנות בתהייתי האישית. באשר אלי אומר רק זאת-אתן בטח תוהות לפשר מהותי עלי אדמות אז לטובת אלו שלא ראו אני כבן 26 בקירוב..סטודנט ועוסק בתחום המשפטים והפיננסים שמרוב אינטרקציות סתמיות וברות חלוף{סטוצים למיניהם וחוויות חולפות אחרות} הגיע כדי תחושת בטן של רצון אמיץ למשהו כן ואמיתי..איתך!! ולכן, אם את חשה את דבריי פנימה אז צרי עמי קשר. ביי בינתיים.

deyulia

New member
אדם היקר

על מנת שדרות הפורום תפננה אליך אני חושבת שיש צורך בפירוט אודותיך (יצא לי חרוז בלי כוונה) ומצטערת שהתפרצתי ככה לפורום בלי שום פירוט אודותיי. עמכם הסליחה.

אדם25

New member
מקסם שווא?!

אכן,ראיתי התרשמתי והחלטתי ליטול חלק בהוויה הוירטואלית הפוסטמודרניסטית הזו.האמת היא, שניצני אכזבה קלים מנצים בי מבפנים. עושה רושם כי הפורום הגם דינמי ומאד חביב, מאכלס ברובו גברברים ונראה כי כמעט אין זכר למין היפה, או שמא המין היפה נחבא אל הכלים ולא נוטל יוזמה ואינו משיב. באמת קצת תמוה העניין והקטע המשעשע יותר הוא בעצם כתיבתי זו והתחבטותי עם עצמי.אכן מפאת הלימודים והעבודה מתקצר לו זמן האיכות ויצר הקרייריזם פושה במחוזותינו ומאיים לכובשנו. אינטרקציות ברות חלוף{ובשפתנו-סטוצים} כבר באמת מיצו את עצמן מבחינתי ומילאו את חלקן התרבותי והפולקלוריסטי. לעניין הרצון, הרי שיש מן תחושה כנה של בשלות לקשר אמיתי ובוגר. אם את חשה את דבריי ומזדהה איתם אז כתבי לי... לעניין הגיאוגרפיה- אני מת"א,ולעניין המראה-בואי נגיד שבאמת לא סבלתי אף פעם ממחסור אבל!!! בא לי משהו אמיתי ולא שדוף. לעניין ההשכלה-אני סטודנט ועוסק בתחום המשפטי-פיננסי. ו......אני חולה על ברבוניות בשמן זית...על ברוסקטות זרויות מלח גס ואומנות סוריאליסטית וגם קוביסטית יצרית..כזו שמתחברת לאנרגיות ולתשוקות האמיתיות של האדם. אני שולט בפולינזית רהוטה וכובש אחלה חמוצים... בקיצר...צרי עמי קשר.

למעלה