פתיתים אדומים
מצרכים:
1 חבילה פתיתים.(בצורת אורז).
2 בצלים קצוצים.
3 שיני שום כתושות.
2 חבילות קטנות של רסק עגבניות (חברת טל).
כפית מלח גס.
פלפל שחור גרוס.
קורט כורכום.
2 כפות פפריקה מתוקה.
כפית אבקת מרק עוף (ללא מונסודיום, וללא גלוטומט).
ההכנה:
לקחת סיר להוסיף 6 כפות שמן זית.
לטגן את הבצלים, עם המלח, פלפל שחור, קורט כורכום, לאחר שהבצלים הזהיבו להוסיף את הפפריקה המתוקה, והרסק העגבניות, לערבב היטב, היטב.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים, ואת האבקת מרק עוף ולבשל 5 דקות, להוסיף את הפתיתים עד שכל המים נספגים, ומכבים את האש!
סוד הטעם הנפלא של הפתיתים:
לקחת סיר עם מים רותחים, מעליו מניחים את הסיר עם הפתיתים וכך ממשיכים במשך 20 דקות, זה גורם לכל הרוטב להיספג בפתיתים ומקבל טעם נהדר.
מצרכים:
1 חבילה פתיתים.(בצורת אורז).
2 בצלים קצוצים.
3 שיני שום כתושות.
2 חבילות קטנות של רסק עגבניות (חברת טל).
כפית מלח גס.
פלפל שחור גרוס.
קורט כורכום.
2 כפות פפריקה מתוקה.
כפית אבקת מרק עוף (ללא מונסודיום, וללא גלוטומט).
ההכנה:
לקחת סיר להוסיף 6 כפות שמן זית.
לטגן את הבצלים, עם המלח, פלפל שחור, קורט כורכום, לאחר שהבצלים הזהיבו להוסיף את הפפריקה המתוקה, והרסק העגבניות, לערבב היטב, היטב.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים, ואת האבקת מרק עוף ולבשל 5 דקות, להוסיף את הפתיתים עד שכל המים נספגים, ומכבים את האש!
סוד הטעם הנפלא של הפתיתים:
לקחת סיר עם מים רותחים, מעליו מניחים את הסיר עם הפתיתים וכך ממשיכים במשך 20 דקות, זה גורם לכל הרוטב להיספג בפתיתים ומקבל טעם נהדר.