תָּמִיר
New member
פתיתים עם קובית קנור. מישהו ניסה?
חיפשתי מתכוני פתיתים ומצאתי.
העניין הוא שכולם פחות או יותר אותה מתכונת, פתיתים, מים רותחים, אבקת מרק, בצל מטוגן ובלא.. בלא..
עלה בי רעיון להשתמש בתיבולית של קנור. נדמה לי שיש "שום ופטרוזיליה" שיחד עם שמנת לבישול עובד יפה מאוד על פסטה (מקבלים רוטב אלפרדו).
האם מישהו ניסה להכין פתיתים עם תיבולית שכזו?
וגם, מה דעתכם להוסיף לפתיתים שמנת לבישול במקום אחת מכוסות המים הרותחים. לדעתכם זה ייצור טעם חדש?
בקיצור. מישהו ניסה?
תָּמִיר
חיפשתי מתכוני פתיתים ומצאתי.
העניין הוא שכולם פחות או יותר אותה מתכונת, פתיתים, מים רותחים, אבקת מרק, בצל מטוגן ובלא.. בלא..
עלה בי רעיון להשתמש בתיבולית של קנור. נדמה לי שיש "שום ופטרוזיליה" שיחד עם שמנת לבישול עובד יפה מאוד על פסטה (מקבלים רוטב אלפרדו).
האם מישהו ניסה להכין פתיתים עם תיבולית שכזו?
וגם, מה דעתכם להוסיף לפתיתים שמנת לבישול במקום אחת מכוסות המים הרותחים. לדעתכם זה ייצור טעם חדש?
בקיצור. מישהו ניסה?
תָּמִיר
