פתיתים עם שווארמה הודו
מצרכים:
בדיוק אותם מצרכים שכתבתי בהודעה הקודמת.
רק כאן מוסיפים קג' שווארמה הודו חתוך לרצועות דקות, או 800 גר' רצועות שווארמה הודו, וארבע עלי דפנה.
את ההכנה, מכינים בדיוק בהודעה הקודמת שלי
השינוי היחידי שבעת טיגון הבצל אחרי שהבצל נהיה זהוב מוסיפים את השווארמה ומטגנים סוגרים היטב את כל הבשר ומערבבים, כדי שנבשל את זה ברוטב הבשר לא יתפרק.
בשר הודו מאוד בריא.
מצרכים:
בדיוק אותם מצרכים שכתבתי בהודעה הקודמת.
רק כאן מוסיפים קג' שווארמה הודו חתוך לרצועות דקות, או 800 גר' רצועות שווארמה הודו, וארבע עלי דפנה.
את ההכנה, מכינים בדיוק בהודעה הקודמת שלי
השינוי היחידי שבעת טיגון הבצל אחרי שהבצל נהיה זהוב מוסיפים את השווארמה ומטגנים סוגרים היטב את כל הבשר ומערבבים, כדי שנבשל את זה ברוטב הבשר לא יתפרק.
בשר הודו מאוד בריא.