פתיתים

פיקוס123

New member
פתיתים

שלום לכן.

אני בעונונתי הרבים החלטתי להכין פתיתים לארוחת צהרים, שמתי קצת שמן, טגנתי בצל, הוספתי גזר פתיתים+תבלנים+ מים רותחים וכמו שכתוב בהוראות לערבב כל כמה דקות אבל בסוף יצא לי עיסה דביקה וזרקתי הכל לפח, למה יוצא דביק?? איך מכינים פתיתים אחד אחד כמו אורז? אסור לגעת בפתיתים כמו אורז? לא לערבב מדי פעם? יותר שמן? מה הסוד שלכם??

תודה על התובנות ועזרה
 

נמושקה1

New member
יש שיטה של בישול פתיתים

שאותה לא ניסיתי (אולי אחרי פסח)ואמרו לי שיוצא נפלא ואחד אחד.
אחרי טיגון הבצל מוסיפים את התבלינים. ומוסיפים את הפתיתים מטגנים עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים מערבבים מכסים את הסיר במגבת ומכסה מכבים להבה . עשר דקות המתנה, מערבבים שוב ,מכסים שוב ושוב עשר דקות המתנה. ושוב לערבב ולכסות.עוד 10 דקות
בהצלחה
בברכת חג שמח וכשר ורק בריאות
טובה
 
למעלה