פתיתי שוקולד מול שוקולד "רגיל" באפייה?
לא מזמן זרקנו שקית של פתיתי שוקולד מוכנים שעברה איתנו כבר דירות
קנייה של שקית חדשה לכמות שאני מכינה לא תהיה לי פרקטית, לכן שוקלת להשתמש בשוקולד קצוץ במקום.
המתכון הוא עוגה בחושה יבשה יחסית ומתונה במתיקות שצריכה תוספת בסגנון כזה לאיזון.
אם שוקולד רגיל לא מתאים. מה כן?
לא יעבור אצלנו:תמרים ושאר סוגי הפרי היבש,גם אחרי השריה ממושכת באלכוהול.
רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
לא מזמן זרקנו שקית של פתיתי שוקולד מוכנים שעברה איתנו כבר דירות

המתכון הוא עוגה בחושה יבשה יחסית ומתונה במתיקות שצריכה תוספת בסגנון כזה לאיזון.
אם שוקולד רגיל לא מתאים. מה כן?
לא יעבור אצלנו:תמרים ושאר סוגי הפרי היבש,גם אחרי השריה ממושכת באלכוהול.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
