פתיתי שוקולד מול שוקולד "רגיל" באפייה?

גםאני5

New member
פתיתי שוקולד מול שוקולד "רגיל" באפייה?

לא מזמן זרקנו שקית של פתיתי שוקולד מוכנים שעברה איתנו כבר דירות
קנייה של שקית חדשה לכמות שאני מכינה לא תהיה לי פרקטית, לכן שוקלת להשתמש בשוקולד קצוץ במקום.
המתכון הוא עוגה בחושה יבשה יחסית ומתונה במתיקות שצריכה תוספת בסגנון כזה לאיזון.
אם שוקולד רגיל לא מתאים. מה כן?
לא יעבור אצלנו:תמרים ושאר סוגי הפרי היבש,גם אחרי השריה ממושכת באלכוהול.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה

 

shlang

New member
לא, שוקולד רגיל יתמוסס ויתפזר בעוגה ולא

יורגש באכילה, שוקולד המיועד לאפיה שומר על צורתו ולא מתמוסס ומורגש באכילה (הכוונה לכרמית או אופנהיימר)
 
אם לא חשוב לך שישאר בצורתו אז כן

קיצוץ שוקולד מריר פרווה - מוסיף את טעם השוקולד. אבל לא יישאר בצורתו אלא יימס קצת (לא יעלם לגמרי).
יצא לי כבר להוסיף לעוגה בחושה. היה טעים באותה מידה.
 

גםאני5

New member
תודה, נמס מעט לאפקט של עוגת שיש או שממש

יהפוך את העוגה לעוגת שוקולד?
 
לא, ממש לא עוגת שוקולד. יהיו עננים של שוקולד בעוגה.

בעיני דווקא חביב.
&nbsp
זה לא יפה כמו שיש, כן? שלא יהיו לך ציפיות.
מציעה לך לאפות אחת כזו, ולראות - גם אם זה לא מאוד יפה, בטעם אין פה מה שיהיה לא טוב, כמו שסבתי הייתה אומרת.
&nbsp
 
למעלה