פתי מאמין לכל דבר

BellA עלמה

New member
פתי מאמין לכל דבר

האם אתם נותים להאמין לכל מה שמספרים לכם? אם מישהו שאתם מכירים מספר לכם משהו על עצמו שכל פעם מתגלה כשקר(לא משהו גדול אלה שקרים לבנים קטנים) מה יהיה היחס שלכם אליו?

reedgreenwhait

New member
אני פתית

אני יכולה להאמין לכל שטות לא סבירה...אבל יהיו לי חשדות, שימנעו ממני להאמין באופן מוחלט ולפקפק ב"אמת" הזאת. היחס שלי לשקרן יהיה פחות או יותר דומה ליחסי לסתם מישהו...עקב רגשות הנחיתות שלי, אני מרגישה שמותר לאחרים לשקר לי. אמי משקרת המון לכולם וכמובן שגם לי, זאת סיבה חשובה לכך שאני שונאת אותה (אה...אז בעצם אני שונאת את השקרים יותר יותר מסתם אנשים!). אני עצמי משקרת, אבל מנסה להימנע ממצב בו שקריי יפגעו במישהו.

מממממ..לא אוהבת שקרנים

כשזה שקר אחד או שניים, אז זה לא נורא בעיני, אבל כשזו דרך חיים של מישהו, אז זה מכניס אותי למצב של חוסר אונים, כי אני לא יודעת מי באמת עומד מולי. כי המצב לא שווה כוחות (כשאחד אמיתי ואחד משקר). קשה לי עם זה מאד. פעם הייתי יותר סלחנית ומזדהה בזה עם מה שרידגרין כתבה (קיצרתי לך את השם
), כי לא חשבתי שמגיע לי שיהיו אמיתיים מולי. אבל היום זה לא המצב. מגיע לי שיעמוד מולי מישהו אמיתי, ולא קשקשנים.

BellA עלמה

New member
אכן

זה מצב מבלבל שאדם שחשבת שהוא חבר אומר לך שהוא X Y וZ ואחרי שאת מבררת מגיע למסכנה שרוב מה שהוא אומר לא נכון. שקרים קטנים שמתאספים ומבלבלים

מזדהה עם להבה-לא סובלת שקרנים!

מי שמשקר לי מהר מאוד מוצא את עצמו מחוץ למעגל החברתי שלי...

clio32

New member
תגובה היוצאת מתוך הלב...

פשוט הייתי מרחמת עליו מגחכת לי בשקט וחושבת - נו טוב, אם כך היה רוצה שנראה אותו, ו - הלוואי ולי היהי האומץ ליפות דברים כפי שהוא עושה זאת... תמידיש את הזוגות האלה שאצלם הכל יפה, תמיד חיבוקים ונשיקות כינויי חיבה בפרהסיב, תמיד הילדים שלהם הם מצטייני השיכבה, או הגאונים של הגן או משהו כזה, תמיד הם גם אלה שנוסעים ממש מחר לחו"ל עם הילדים (כי הרי היינו לפני חודש שבועיים לבד בתאילנד...), ואצלם כל נסיעה לחו"ל עם הילדים היא הכי מושלמת שיש ותמיד כשחוזרים (עם כל השלושה) מדווחים על אושר שמיימי ו"חיזוק הקשר המשפחתי וזמן האיכות".. ורק אצלך כל יציאה לקניון הקרוב מלווה בצרחות ועצבים ... אנשים - תתעוררו תפסיקו לרמות את עצמכם!!! החיים מסובכים, אני יכולה ממש ברגע זה לחשוב על אופציות טובות הרבה יותר מלנסוע עם 3 צווחנים אגואיסטים לחו"ל, כדי לראות את המונה ליזה ולשתות קפה אולה!!! אם מישהו שותף לדעתי - זה המקום!

BellA עלמה

New member
להורים שלי

היו זוג חברים שאני קראתי להם צמד חמד כי כל פעם בפגישות חברתיות הם היו מכנים אחד את השני חמד ומותק חמד תכן קפה לחבר'ה כן מותק וכו בסוף צמד חמד התגרשו מוסר הסכל כל השמות חיבה לא תמיד משקפים מה קורה באמת בזוגיות. לפעמים זו סתם הצגה לעשות רושם.

Shirazs

New member
פעם הייתי פתית

הייתי מאוד תמימה אבל עם הזמן למדתי שאי אפשר לסמוך על אנשים ולפעמים זה כל כך קיצוני עד שאני ישר חושדת בכל מני דברים שאומרים לי. אבל עם כל זה, בגלל הרגישות העצומה שיש בי, אני נוטה להאמין לאנשים לפעמים רק בגלל שהם נראים לי טובי לב/מסכנים..

לא לכל דבר

אבל אני מאמינה שכל אדם זכאי עד שתוכח אשמתו. לכן אני נוטה להאמין לאנשים. וברור שאם אדם ישקר לי באופן רצוף הקשר איתו לא יחזיק מעמד הרבה זמן. למרות שגם תלוי איזה שקרים ובאילו נסיבות נאמרו.

תלוי בסיטואציה

בסיטואציה, בשקר, ובקשר שלי עם האדם. ועכשיו שמתי לב למשהו מעניין. המילים קשר ושקר הן אותם אותיות בעצם.

למעלה