פתרון אחסון

flipo

New member
פתרון אחסון

שלום לכולם, שבוע הבא אני נכנס לדירה (ראשונה שלי , בשכירות...) ואין שם ארון בגדים אבל יש בחדר שנה נישה/גומחה של בערך מטר על מטר ואני מנסה לחשוב על כל מיני רעיונות לאחסון לבגדים שלא יהיו יקרים מידי. אני אגור עם חברה שלי אז משהו בסגנון לזרוק הכל על הרצפה לא מתאים (מה שאני הייתי מציע...
) תודה

ננושיתי

New member
אצל יש ארון ועדיין הכול על הריצפה..

באיקאה יש אפרויות איכסון ממש לא יקרות לדעתי שווה קפיצה... הוספתי תמונה שציירתי של רעיון שאתה יכול לעשות בתוך הנישה... אבל רעיון של תליית בגדים... והיה ולא תבין את הציור והרעיון בעיקרון ימצא חן בעיניך אני אשתדל להסביר לך אותו... אגב הרעיון לא יקר ויכול לעלות גג עד 150 ש"ח וכדאי שהוילון שבציור יהיה אטום על מנת שלא יראו את הבאלגן.. כי בינינו למי יש כוח לקפל את הבגדים פשוט זורקים אותם לארון...

הירוקה

New member
אתה יכול להתקין שם מדפים

כך אני עשיתי בגומחה אצלנו, כדי להוזיל את המחירים במקום לקנות "מדפים" מוכנים ויקרים לפנות לנגריה ולבקש הצעת מחיר לגודל המדף שתזמין, אתה יכול להשתמש ב MDF לצבוע אותו בכל צבע שתרצה. ובכלל לברר על מחירים של חומרים שונים פורמייקה, סנדוויץ' וכו' אתה יכול ל"סגור" את הגומחה - כמו שסוגרים דוש באמבטיה, וילון עם מוט. מה שאני עשיתי בגומחה היה לקחת מוט שאותו התקנו למעלה. קניתי בד לפי מטר, חיברתי לו למעלה ווים - יש באיקאה מצוינים למטרה הזו- קליפסים עם לולאות - וככה השחלתי את ה"וילון" שיצרתי על המוט ותלינו והוא שימש לסגירת הנישה והמדפים. אפשר לקחת בד צבעוני עם דוגמה יפה, או בצבע הקיר "שיבלע" בהצלחה.

למעלה