פתרון החידה,

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
פתרון החידה,

פתרון החידה, סוף סוף תבינו מה אתם מזמזמים כל הזמן... Dragostea Tin Dei Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. Alo, alo, sunt eu Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Chorus: Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Chorus" Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, x4 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa בעברית: מה-יהי מה-יהו מה-יהו מה-יהאאא הלו, שלום, זה אני, שודד הדרכים [כאן יש רפרנס תרבותי ספציפי למקבילה רומנית למעין רובין-הוד] ואני מבקש, אהובה שלי, קבלי את האושר. הלו, הלו, זה אני, פיקסו נתתי לך beep [דהיינו – התקשרתי אלייך], ואני קשוח, אבל תדעי, אני לא דורש דבר. פזמון חוזר: את רוצה ללכת, אבל לא, לא לוקחת אותי לא, לא, לא לוקחת אותי, לא, לא. הפנים שלך והאהבה תחת עץ התירזה, מזכירים לי את העיניים שלך. את רוצה ללכת, אבל לא, לא לוקחת אותי לא, לא, לא לוקחת אותי, לא, לא. הפנים שלך והאהבה תחת עץ התירזה, מזכירים לי את העיניים שלך. אני מצלצל, לומר לך, מה אני מרגיש עכשיו, הלו, אהובה שלי, זה אני, האושר. הלו, הלו, זה שוב אני, פיקסו נתתי לך beep [דהיינו – התקשרתי אלייך], ואני קשוח, אבל תדעי, אני לא דורש דבר. פזמון חוזר: את רוצה ללכת... מה-יהי מה-יהו מה-יהו מה-יהאאא

נירהמ1

New member
../images/Emo24.gifתודה רנה'לה - אם השיר הזה

לא היה כל כך מצחיק ומשעשע, הייתי בטוחה (לפי התרגום) שה"טרובאדור" המסכן הזה הולך למות משברון לב.
חג שמח, שנה טובה וכל טוב לך ולמשפחתך.
נשיקות,

למעלה