פתרון לבעיות שיער

פתרון לבעיות שיער../images/Emo62.gif

מי שמכיר אותי יודע, אין לי בעיות שיער (גידול במח, עברתי "רק" ניתוחים) אבל חשוב לי לעזור למי שרק צריך. אתמול, בהיותי במרפאות הנוירואונקולוגיות בירושלים בהדסה, פגשתי בעלון פרסומי שנראה ממש פתרון לבעיות שיער, והדגש הוא על המילה פתרון. לא, אני לא מקבלת אחוזים, רק רוצה לעזור למי שקשה לו עם הקרחה. העו"סית שלי, כששאלתי אותה בדבר הפתרון הזה, אמרה שהוא טוב ואף מעולה, אבל ציינה שמדובר במשהו לא זול אבל בהשתתפות קופות החולים. בקיצור - אני מעתיקה את המלל של העלון הזה, בתקווה שהוא יעזור למישהו- "כל השיער" לרווחת חולים אונקולוגיים חדש בהדסה טיפולים כימותראפיים מלווים בדרך כלל בנשירת שיער. כחלק מדאגתנו לרווחת החולה, נפתח בהדסה מכון בניהול חברת "כל השיער", המתמחה בטיפול בחולים אונקולוגיים: -הוספת שיער טבעי, בשיטה מיוחדת. ניתן לחפוף את השיער, לטפל בו בנוחיות ואף לעצבו כמו שיער רגיל. -ליווי המטופלים לפני, במהלך ואחרי הטיפולים. -לתהליך תרומה משמעותית לאיכות החיים ולשיפור הדימוי העצמי של המטופלים. הטפולים (בתשלום) מתבצעים על ידי מומחי חברת "כל שיער", בשיטה חדשנית המצליחה בעולם כולו. צוות "כל שיער" עומד לרשותכם בכל שאלה. לפרטים: 02-6778668. מאחלת בריאות לכולם (השארתי הודעה דומה בפורום אחר גם, מקווה שאתם לא כועסים.) אור ואהבה.
 

נאן

New member
אפרופו שיער?

אפרופו שיער מצחיק אפילו אותי הצינית. אני לא עברתי כימותרפיה אבל מקבלת טיפול הורמונלי אינטנסיבי עדיין. קבלתי הקרנות. והשיער נושר לי בקצב אטי אבל נושר מישהו מכיר את התופעה?
 

i wish 2

New member
"כל השיער"

בהמשך להודעתה של אילת חברת "כל השיער" נמצאת ברח' בזל בתל אביב, הם עושים עבודה נ-ה-ד-ר-ת עם השיער שנושר. אני נתקלתי כבר בכמה אנשים שהשתמשו בשירותי "כל השיער" ואני יכולה להגיד לכם שהשיער נראה טבעי מאד. נכון זה לא זול, וקופות החולים השונות משתתפות בערך בשליש מחיר אבל, כמו שכתבה אילת בדבר חשיבות התרומה לאיכות החיים,אני חושבת שזה שווה. הטלפונים שלהם: 155 555 800 1 155 700 700 1 ויש להם גם אתר באינטרנט מצרפת את הכתובת.
 

anati4

New member
ליתר דיוק-הר נבו 5 ת"א

גם אני השתמשתי בשירותיהם -מצויינים השיער פיאה שלי נראה כמו טבעי לגמרי אנשים לא מצליחים להבחין בהבדל! מומלץ.
 

nemes

New member
פיאה

חבל שלא ידעתי קודם אני הייתי חרדה מאוד בכל מה שנוגע לשיער היה לי שיער מאוד ארוך ויפה ובכיתי המון בגלל הידיעה שאני הולכת לאבד אותו. אז עוד לפני שהתחלתי את הטיפולים הלכתי לחברה מאוד ידועה ומפורסמת ברמת- גן ורכשתי את הפיאה הכי יקרה שהיתה שם - שדמתה לשיערי המקורי. השארתי אותה בחנות ואמרתי שכאשר השיער ינשור אבוא והם יגלחו את מה שנשאר ויסדרו לי אותה על הראש. לבסוף השיער התחיל לנשור רק במחזור השלישי מתוך שישה מחזורים, ופתאום לא יכולתי לחשוב על עצמי עם פיאה ולמרות שהשד כן היה נורא הסתפקתי בכובעים נחמדים. החלטתי לוותר על הפאה אך בחנות הפאות לא אהבו את הרעיון וסרבו להחזיר לי את כספי, בטענה שאין להם מה לעשות עם הפאה, כי הם שיפצו אותה למעני- וזה לא נכון מהון להון הפאה נשארה שם ואת כספי לא ראיתי באותה תקופה לא היה לי כוח להתווכח איתם. והיום כבר עבר המון זמן (שנה) חבל
 
למעלה