פתרון לבעיית המנהרות !!! כנסו...

emj32

New member
פתרון לבעיית המנהרות !!! כנסו...

שלום כולם יודעים שציר פילדלפי בעייתי, אבל אין הרבה מה לעשות. חייבים לשמור שם על נוכחות בגלל בעיית המנהרות. כרגע במע' הבטחון העלו רעיון להרחיב את הציר וכך בעצם להשתלט על רוב השטח של אזור פתחי היציאה של אותן מנהרות. כמובן הרעיון נתקל בבעיה (אם למישהו אכפת מהפלסטינאים או מדעת הקהל העולמי), צריך להרוס הרבה בתים של פלסטינאים. הרעיון שלי במידה ומישהו רוצה לנצלו הוא מוזמן, לא להרחיב את הציר אלא להעמיקו. כלומר, אם אתה מעמיק את הציר (יוצר תעלה) לכול האורך, אין למישהו שחופר מנהרה מצד אחד למשנו אפשרות אחרת אלא לעבור דרך אותה התעלה העמוקה. כמובן תוך התייחסות למבנה הגיאולוגי של הקרקע, ולשכבות השונות הנמצאות בעומק - לדעתי אפשר לחפור שם תעלה של 50 עד 60 מטר ולא תיהיה למחבלים שום אפשרות לעקוף אותה. לוקחים שני D-9 נותנים להם לעבוד 24 שעות למשך שבוע או שבועיים, אםרוצים אפילו עד הים וכך היא גם תתמלא מים אבל זה לא ממש הכרחי. תחשבו על הפתרון הזה, אני אשמח לשמוע תגובות. ביי

רעיון טוב, באמת...גם אני חשבתי על..

...זה, ולא רק לחפור, אלא ל"דפן" בבטון מזויין את הדפנות...כך שהם לא יוכלו לצאת בקלות... הם יצתרכו לחפור עשרות מטרים לעומק, אח"כ לאורך ושוב לגובה... חהחהחהחהחההח חהחההחה חהח ח אבל, כניראה צריך להיות בוגר "ת----ת"...כדי להגות רעיון זה והחייל הנ"ל עדיין לא נולד... פיתוח נוסף, הוא מעט מטורף, אבל הגיוני... למלא את התעלה הזאת ע"י מי ים...לתת למים ים אחרי הבניה לשטוף ולמלא את התעלה... גירסה נוספת, פשוט לחפור תעלה סביב כל רצועת עזה לעשות מכשול מים... למלא בכרישים, זה יהיה מעט קיצוני?...

פלסטיק

New member
תנינים, לא כרישים

תנינים יוכלו לתקוף גם ביבשה. ורצוי תניני יאור, כך נחזיר להם על מה שפרעה עשה לנו

negev

New member
תעלת הימים -הגשמת החזון הציוני

שם תתחיל התעלה מים תיכון לים המלח , ליצור חשמל למזרח תיכון חדש . וכך נשיג שתי ציפורים בבת אחת , גם גבול בלתי עביר -תנינים ,כרישים ,סוסוני ים , מדוזות ,ואפשר להוסיף עוד כיד הדמיון .וגם מקור אנרגיה בלתי גמיר שיאיר את שמי הלילה החשוכים של האזור ויעביר אותנו מימי הבינים של אבירים עם שריון ועריםת ראשים וידים -לגנבים- למאה העשרים ושתים , שיט נופש בתעלת הימים של ספינת האבה ( רק לא בין יהודים/ות לבין פלישתינאים/ות . ובא לציון גואל .

emj32

New member
לא ים המלח-לים סוף! נדפוק את המצרים

תראו מה זה !! שתי ציפורים במכה ! תעלה מעזה - (ציר פילדלפי) לים סוף שתעבור במקביל לגבול עם המצרים, תיצור תחרות קשה לתעלת סואץ ותגרום להם להמון בעיות. אה, איך ??? כלי !

רעיון מעולה!!!...גם רפטינג נוכל...

...לעשות וגם מכליות נפט יעברו בסאבאבי באבי... והכי חשוב!!!... קאזינו צף...נדפוק את עראפאת ואת יריחו...

ניר נגר

New member
הרעיון נשמע על פניו אחלה, הנושא

הזה באמת עלה והיו גם את הסיבות לפסילה שלו, לא זכור לי הרגע הסיבה. אבל כשקראת למה לא זה נשמע לי מאוד הגיוני. צה"ל לא מטומטם, ואם זו הייתה הדרך לעשות זאת, זה היה נעשה. חבל שמרחיבים רק עכשיו את הציר, שחיכו למוות של חיילים בשביל להזיז את התחת

negev

New member
גם את תעלת הימים רצו לעשות מזמן

אבל עכשיו אחרי קורבנות השווא יעשו אותה -נקווה שהמילואימניקים יקבלו חכות באפסנאות ויוכלו לדוג בין המשמרות .

ניר נגר

New member
הלוואי, הלוואי, אולי הגיע הזמן

שבמילואים שלי אני אדוג דגים ולא מבוקשים :)

ומשה הכה בסלע ויצאו ממנו מים...

...הרי כבר אז, מימי קדם, עם ישראל ידע את ניפלאות המים... חצית ים סוף, המטה שהכה בסלע והוציא מים, חצית הירדן בגילגל... אז פשוט שכחנו את הקסם של העניין... והינה, שוב הזדמנות נאותה וראויה למנהיגנו להפליא במכות ועניני מים... ממש לרגל חג השבועות הקרב ובא...עוסקים אנו במים... ושאבתם מים מים בששון... הללויה MANNNNNNNNNNNNNNN...

פלסטיק

New member
תתפלאי, אני הייתי חתום על בגד ים

בשירות הסדיר שלי. החתימה היתה עוד על ה 1004. כמובן כמו כל בגד המנופק ע"י צה"ל הוא היה גדול עלי ב 4 מידות (כנראה שבצה"ל חושבים שלחיילים ביחידות ההתנדבות בחיל הים יש ציוד אישי שרואים רק בסרטים כחולים).

פלסטיק

New member
בגילי המופלג כשפרגית רצות לה תמונות

בראש בגללי, לא ממש האינטרס שלי להפסיק את הסרט. מזל שאת כבר לא קצינת קישור ואני לא ברשימת המגוייסים שלך, אני מניח שבגלל הסקרנות כבר היתה מחכה לי מעטפה חומה בתיבה. דרך אגב כמובן שבגד הים היה כחול, צה"ל או לא צה"ל. התנדבו לחיל הים, ניתן גם לחתום על סנדלים באפסנאות (לא 1004 אלא 1008) ושיא השיאים: שעון צלילה של אומגה במשקל 38 ק"ג כשהוא יבש.

למעלה