פתרון למגרש

פתרון למגרש

על מנת שנוכל להמשיך את פעילות המגרש לנוער וכן לפצות על הנזק שנגרם ולוודא שמעשה זה לא יחזור שנית חשוב לאסוף את הכסף בגובהה הנזק. מגרש הספורט יפתח לאחר שייאסף סכום של 150 ש"ח להחלפת התמרורים. במזכירות הישוב תהיה קופה אשר מיועדת לאיסוף הכסף. אני מקווה שמעשי הונדליזם יפסקו. בני הנוער צרכים לקחת אחריות על מעשים שהם עושים. הם צרכים להבין כי יש השלכות לכל דבר שהם עושים. תודה דנה.

theoriginallg

New member
תגובה

אני לא מבין למה מאשימים את בני הנוער של הישוב שלנו. אם תשימו לב יש גם ילדים/מבוגרים שמגיעים לשחק בישוב שלנו מלפיד וגם אנשים מישובים אחרים מהאיזור. לדוגמא: הייתי יום אחד ביום שלישי במגרש וכאשר לא נדלק האור במגרש החלטתי לעזוב, כאשר הגעתי לכניסה לישוב ראיתי פתאום איזה שבע מוניות אשר חנו בחניון של המגרש אנשים שאני אפילו לא רוצה להגדיר את סוגם לבושים בבגדי ספורט והם שאלו אותי מתי נפתח האור כי ברצונם לשחק במגרש שלנו כדורגל. אז במקום להעניש את הילדים של הישוב שלנו, שדרך אגב אין סיכויי שיעשה את הוונדליזם הזה אולי תתחילו לעשות סלקציה באנשים שנכנסים לישוב. ועוד דבר זה שאתם סוגרים את המגרש יגרום ליותר וונדליזם כי לילדים באמת לא יהיה עכשיו מה לעשות.

מני לוי

New member
להפסיק את העונשים הקולקטיבים ...

למושי לרונן ולכל המצדדים בענישה קולקטיבית : בדרך כלל איני מתערב בפעילויות היישוב אך נושא זה זועק וברצוני למחות על העוולה הנגרמת לכלל בני הנוער. להזכירכם לקח לנו למעלה מ 7 שנים לפתוח כאן מגרש. הגיע הזמן לסיים את העונש המגוחך הזה. אין בו שום מסר ושום תועלת להעניש ציבור שלם על מעשה של יחיד/ יחידים. לדעתי, חשוב להדגיש את הבעיה ולהלחם בה אך אי אפשר לראות בכל בני הנוער כאן ביישוב עבריינים !!!

ronpel

New member
מני - המצב:

סגירת המגרש נעשתה לאחר סדרת מעשים ולא רק בגלל השלטים. היינו חייבים לעלות את הנושא לסדר היום הציבורי כי התחילו להיות יותר מדי נפגעים. לא מדובר בפעילות של ילד אחד או שניים כפי שמנסים להציג זאת- מדובר במעשים שמתחילים כל שנה עם חופשת הקיץ של מספר רב של ילדים. שנה שעברה נופצו תחנות אוטובוס, רוססו ססמאות, נופצו הפנסים בגינה הציבורית וניסו להצית את אחד המתקנים. השנה זה התחיל בניפוץ שמשות המתנס שלוש פעמים שבוע אחרי שבוע, זריקת אבנים על בתים, השחטת הפסלים בכניסה , רעש והתפרעות כל לילה ליד תאי הדואר עד השעות הקטנות ובסוף גם נזק למגרש. אי אפשר להמשיך לסבול זאת. לכן נדרש מעשה חריף גם מצידנו. את המגרש נפתח שבוע הבא - במידה ולא נקבל את הכסף לתיקון השלטים מאלו שבצעו זאת- נקזז את הסכום מכסף שיועד לפעילות הנוער. כולנו - כולל הנוער חייבים לפעול נגד המעשים הנ"ל. כל מי שרואה תושב או אורח מבחוץ הורס רכוש ציבורי חייב לדווח על כך. ההחלטה שלנו היא לפעול מיידית להגשת תלונה במשטרה. אין יותר הנחות. תודה רונן

למעלה