פתרון לשאלות של כולם לגבי הקנס..

yona9

New member
פתרון לשאלות של כולם לגבי הקנס..

טוב אז ככה, אתמול תפסו אותי ואת חבר שלי עושים על דלת של הבוטקה של השומר באיזה חניון(עם מרקר..) היה לי תיק מלא בספריים ומרקרים... את המרקרים הצלחתי להוציא ולשים בכיס לפני שהשוטרים (PIGS!!!) החרימו לי את התיק עם כל הספריים, אחרי זה הכניסו אותי לחקירה שאלו כל מיני שאלות מפגרות... וזהווווו יעני לא אמרו "אל תעשה את זה יותר" "אם תעשה את זה שוב אז ........................" ולא נתנו קנס ולא עונש לנקות את זה אפילו!! אז בקיצור לשאלה של כולם, תופסים אותכם עושים גראפיטי, מעקבים אותכם כמה שעות, ומשחררים אותכם... בלי קנס , בלי כלום.... ותאמת אני ציפיתי לקנס בגלל שזה רכוש פרטי... אז משהו שהוא בציבור לא מזיז להם ת'ביצה הימנית!

seil1

New member
נכון זה קשור בזה שאתם קטינים

בכל מקרה אני לא ממש יודעת אותי אף פעם לא תפסו:p

yona9

New member
כנראה...

אבל עדיין אני ממליץ לכולם להזהר, זה ממש לא נעים להיום שם..

wallaek

New member
קודם כל..

אתה ילד בן 14 - אתה נחשב ילד קטן אז ירחמו עליך לא לידפוק לך תעתיד ולא יפתחו לך תיק... כל עוד זה א עבירה ממש ממש חמורה (יענו דקירה מינימום / נזק ממש חמור שגרמת) לא יפתחו לך תיק ככה עד גיל 16 - מה שכן יחרימו לך תספראים - וגם שתדע כל עוד השתמשת רק בטושים אסור להם להחרים לך תספראים כי לא היה בהם שימוש פלילי או עדות למשהוא ככה שאתה יכול להגיד שאם הוא רוצה לקחת אותם ממך אז שיביא לך צו בית משפט או שיתן לך הסבר הגיוני למה הוא לוקח לך אותם במקומך לא ההיתי מסתבך בלעשות בומבינג בזמן הקרוב כי פעם הבאה הם יהיו פחות סלחניים - יש כזה דבר במשטרה "בדוקאי" שזה "מישהוא שמוכר למשטרה" ואם אתה תגיע שוב אתה בישבילם תהיה כבר בדוקאי וזה אומר שהם ידפקו אותך עם תיק

yona9

New member
אני יודע...

בגלל זה אני בבאסה... כי להפסיק אני לא יכול... ואם אני ממשיך אני צריך להזהר פי מיליון.............

wallaek

New member
.....

מה קשור "להפסיק אני לא יכול.." זה בין הדברים המפגרים ששמעתי.... פשוט תפסיק עם בומבינג וזהו - תעשה במקום שקט בלי שאף אחד רואה / בכלל יראה

למעלה