פתרון לשחזור בלוגים

JoshRestore

New member
פתרון לשחזור בלוגים

אהלן חברים,
בימים ולילות האחרונים עבדתי על פיתרון לשחזור (יותר נכון, גיבוי) בלוג שלי שהושחת.
ואחרי קצת (הרבה) עבודה יש לי תוצאות סבבה - הצלחתי לשחזר כמה עשרות פוסטים (באיזור ה- 50% מסך הכל).
בתכלס, "הסוד" הוא לעבוד הרבה עם זיכרון המטמון של גוגל, ולדאוג שלא יחסמו אותך :)
אני אשמח לתרום מהניסיון שלי למי שצריך - בעלות ממש ממש סמלית (שקל לפוסט שהצלחתי לשחזר).
כמובן שאפשר גם לעשות את זה לבד כמו שאני עשיתי, וכמובן שמצופה מהחברה ששגתה, לתקן, אבל מי שירצה שאעזור לו - בכיף:
העליתי פוסט יותר מפורט עם כל הפרטים כאן: https://lp.vp4.me/mkj5
בהצלחה!!

motior

Member
רק תקח בחשבון שגם אחרי השחזור הבלוג יכול לההרס שוב

תודה על ההמלצה שלך. הצלחתי לשחזר את הבלוג ולהעתיק את

הרשומות החשובות לאתר החדש שלי... עכשו כבר לא אכפת לי אם לא ישחזרו אותו...

ש י א 1

New member
בתיה דורון, את מוכנה לשתף כיצד עושים זאת?

האם שינית סיסמה?
נשארת עדיין בתפוז?
פתחת בלוג חדש?
אין לי מילים לתאר את מפח הנפש, 16 שנים של עבודה, תמונות, השקעה, מעניין מי מרוויח מהפרסומות שתקעו לנו בשנים האחרונות,

אודה על כל תשובה

עשיתי כמו שהדריך ג'וס והצלחתי לשחזר, לא שיניתי ססמא, אני כבר

לא בתפוז, אני בבלוגר ועכשו בהליכי בנייה של אתר פרטי שלי. מבינה אותך ואת מפח הנפש, אני העברתי חלק גדול מהרשומות לבלוגר וכעסתי שזה קרה בתפוז כי לא הספקתי להעביר את השאר. עכשו כן העברתי.
אין בכלל בעייה, תעשי בדיוק מה שג'וס כתב, תכנסי לאתר ותגיעי לזה. במידה ולא, אשמח לעזור לך..

juli1974

New member
לאיזה אתר?

מה הכתובת של מטמון?
נכנסים מבלוג הבית של תפוז? איפה לוחצים על מנת להגיע לארכיאון?

ש י א 1

New member
בתיה, האמת שאני די בהלם מכל הסיפור,

מקוה שתפוז יגלו הגינות ויפעלו לתיקון ושחזור הבלוגים שנפגעו, אחרת אין שום הצדקה לקיומם מבחינתי, כי הנזק עצום. יש לי כל כך הרבה רשומות יקרות לי, לא יודעת מהיכן להתחיל...איזה תסכול...

juli1974

New member
לא מצליחה לפתוח בתוך המטמון

לאחר חיפוש בגוגל אני נכנסת למטמון ובמטמון או בארכיאון אני מקבלת גרסה מלאה זה מה שכתוב למעלה אך בפועל יש פוסטים חלקיים כאשר אני נכנסת פנימה מכניס אותי לבלוג שלי עם עוגת מייפל:(

כיצד פותחים גרסה מלאה אמיתית במטמון?

אני נעזרתי בג'וש בתשלום והוא עזר לי מאוד.

אומנם זה היה בתשלום אבל החומר היה לי מאוד חשוב, הצליח לשחזר לי בערך חצי מהפוסטים, לא יודעת כמה הרשומות חשובות לך, במידה וכן דברי איתו. אני יצאתי מאוד מרוצה באותו יום כבר שלח לי את כל מה שמצא מסודר.

JoshRestore

New member
ניתן חלקית..

דרך הסמארטפון ניתן לחפש בגוגל את השם של הבלוג ולראות כמה רשומות הוא "זוכר" בצורה המקורית (ככל שעובר הזמן, הוא יזכור פחות ופחות).

אך כדי להעתיק את הרשומות שנמצאו, עדיף להשתמש במחשב.

למעלה