פתרון לתלמידי משב

noam4u

New member
פתרון לתלמידי משב

שלום לכולם לידיעתכם, נמצא פתרון לתלמידי משב

לשלם למכללות מתחרות X% מעלות הקורס

ולהירשם שם. ראיתי שמגדל מציעה לשלם 40%, מיטב 70%%, מגמות 60% וכו'. כל מכללה יצאה במבצע לתלמידי משב והציעה שיעור הנחה אחר לתלמידים. סיפור עצוב יש לקוות שהלקח יילמד. עד כמה שאני יודע משב סבלה תמיד משם די רע של מכללה לעקרות בית ופנסיונרים שבאים ללמוד "ברוקר אמריקאי" אך נחשבה מהזולים בתחום. לפני התפקיד הנוכחי שלי כשהייתי שולח מטעם גוף גדול תלמידים רבים לקורסים במכללות לשוק ההון וחיזרו אחריי משם תמיד סירבתי באלנגטיות וידעתי שהמקום הזה לא יחזיק מעמד ולו מסיבה שהם היו מציעים לי מחירים מצחיקים. מצד שני גם אחוזי המעבר שלהם לא היו להיט בלשון המעטה ממה שזכור לי. ובכל זאת עצוב איך שזה נגמר בקריסה כזו.

noam4u

New member
הפתרון לתלמידי משב

לאחר משא ומתן ארוך ומתיש סוכם כי תלמידי משב ישתלבו בקורסים של האקדמיה לפיננסים של מגדל (פורסם אתמול בכלכליסט). מן הסתם, לאחר שמשב נפלו, כל המכללות עטו על הדם וניסו לשכנע תלמידים לעבור אליהם. בסופו של דבר, מגדל הציעה 60% הנחה על מחירי הקורסים (ושאר המכללות הנחות קטנות יותר, לדוגמא מיטב 30% הנחה, מגמות קרוב ל 40% הנחה ועוד מכללות שהציעו הצעות של 10% או משהו טיפשי כזה). מגדל יקלטו את התלמידים בקורסים ארוכים יותר ממה שהיה במשב ויספקו את כל ערכות חומרי הלימוד לתלמיד, כולל ספרים ואתר אינטרנט לתרגול. בנימה אישית אציין כי לא עבדנו עם משב (והם אפילו היו מתחרים שלנו...) אבל כואב המצב ולא נעים. אני מקווה שתלמידי משב יסיימו את הלימודים ויצליחו בבחינות ואולי יוכלו לשים מאחוריהם את מה שקרה ולהשתלב בשוק ההון בהצלחה! נועם

למעלה