פתרון ל"בעיה" הקטנה שהייתה לנו_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
פתרון ל"בעיה" הקטנה שהייתה לנו_../images/Emo189.gif

חלק מכם אוהבים לדבר על אה ודה וטוב שכך, זה טוב זה יפה זה מגבש אבל צריך גם להבין שהפורום זה לא שיחות אישיות ולכן.... הקומונה האהובה שלנו "השתדרגה" והפכה להיות "רם אוריון חברתי" כל השיחות המעמיקות ודיבורי חול שגולשים מגבולות טוב הטעם (לדוגמה הכל את המשתמש, רצוי מאוד שישאר, אבל לענות עליו ולהגיב בלי שיגיע להיות שירשור מפלצת ושיחות מעמיקות) פשוט יתנהלו שם
אבל אני מצפה שזה לא יביא לכך שתכתבו בקומונה ואת הפורום תזנחו
הקישור לקומונה לכל מי ששכח/מחק http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25328 יום נעים לכם

mulon1984

New member
זה לא פיתרון

כאילו, מה, עכשיו כשמדברים צריך פתאום לעצור ולהמשיך בקומונה? ובשביל מה? האם כל כך צפוף פה שזה מפריע? עזוב, אל תענה לי. אין לי כוח.

dsol

New member
למה אתה מגיב אם אתה לא רוצה שאני_../images/Emo189.gif

אענה לך ?!
ואני לא מצפה שפתאום תעצור ותמשיך בקומונה, אני מצפה שתפעיל קצת חשיבה ותבין שזה לא פורום פרטי שלך ויש פה עוד אנשים וזה לא מקום לנהל שיחות אישיות אתה אמרת שאין לך איך ליצור קשר עם לילוש אז הנה מצאתי לך פיתרון וגם עם זה יש לך בעיה... אז באמת כבר אין לי מה להציע לך יותר, אני רק יודע ששיחות אישיות מקומם לא בפורום ! ולחלק השני...צפיפות... זה ממש לא העניין, שיהיו 3 אנשים או 20 אנשים...זה פורום עם פאן חברתי.. לא פורום חברתי טוטאלי !

סריט

New member
לדעתי אין סיבה

שיחות גולשות, שיגלשו. אם זה כל כך מפריע אפשר לפתוח שרשורי אוף ולהעביר לשם את כל הברברת.

למעלה