פתרון מוכח לשיהוק

שולילי

New member
פתרון מוכח לשיהוק

בתאריך 8.5.05 קבלתי חום בעקבות דלקת ריאות מלווה בשיהוק טורדני.אושפזתי בבית חולים ידוע במרכז הארץ.עוד בחדר מיון אמר לי הרופא שכיום יש תרופות נגד תופעת השיהוק והזריקו לי תרופה.זה לא עזר .שכבתי במחלקה פנימית ,הטיפול היה מצוין אך לא הפסקתי לשהק במשך שבוע.הזמנתי רפלקסולוג לבית החולים 3 פעמים אך ללא תועלת.קראתי באינטרנט על רופא ירושלמי שסבל בעצמו משיהוק וקיבל טיפול ע"י דיקור סיני וזה עזר לו.הייתי כבר מיואש ומותש מהשיהוק והחלטתי להזמין אלי הביתה איש העובד באחת המרפאות בתחום הדיקור.זה היה במוצא חג העצמאות 12.5.05 הוא טיפל בי כשעה וחצי ונסע הביתה וביקש לדווח לו כעבור שעה אם חל שנוי במצבי .ואמנם ב10.30 בלילה יכולתי לדווח לו שהשיהוק נפסק וכל הלילה ישנתי טוב בלי אף שיהוק.האיש שמו דני טל:050-8804858 למחרת בבוקר חזרתי לבית חולים והרופאים הציעו לי להישאר עוד 1-2 ימים ואמנם כעבור יומיים שוחררתי הביתה עלי להודות שאני סקפטי בכל הנוגע לרפואה הלא קונבנציונלית ולא הייתי מאמין ש"ניסים " אמנם קורים.אחרי מקרה זה שיניתי את דעתי ואני מאמין ברפואה משלימה כדוגמת הדיקור. חשבתי לפרסם את המידע אולי אעזור למישהו שמתענה כעט בשיהוק טורדני

למעלה