פתרון מצוין לשימוש רסק עגבניות קפוא!
רסק עגבניות הוא מרכיב חשוב ובסיסי בהרבה מאכלים: פיצות, רטבים למיניהם וכו'...
דא עקא: הוא לא מחזיק במקרר הרבה זמן ולכן נאלצים לאחסן אותו במקפיא ואז כשרוצים להשתמש
בו צריך לחפור בו עם סכין ולגרד שכבה אחר שכבה וזה מאוד מתסכל. השבוע פתאום עלה לי רעיון לפתרון
ממש טוב. הנה הטיפ לפניכם, מקווה שתאהבו ותשתמשו בו:
קחו גליל ניילון נצמד ופרסו אותו על השולחן. חתכו חתיכה באורך של כ- 30 ס"מ (או יותר לבחירתכם) ואז קחו
את המיכל של רסק העגבניות שקניתם ושימו את כל הרסק על הניילון הנצמד במרכז בצורת נקניק. כעת סגרו
את הנקניק ע"י קיפול הניילון הנצמד עליו משני הצדדים והכניסו למקפיא. לאחר שהנקניק יקפא תקבלו משהו כמו בתמונה המצורפת.
עכשיו בכל פעם שתזדקקו לרסק עגבניות, שלפו את הנקניק מהמקפיא, פתחו אותו מהצד מעט וחתכו לכם פרוסות
בגודל והכמות הרצויה! כל כך פשוט (ראו תמונה 2).
מקווה שהמדריך היה ברור. בהצלחה ואשמח לשמוע משוב
רסק עגבניות הוא מרכיב חשוב ובסיסי בהרבה מאכלים: פיצות, רטבים למיניהם וכו'...
דא עקא: הוא לא מחזיק במקרר הרבה זמן ולכן נאלצים לאחסן אותו במקפיא ואז כשרוצים להשתמש
בו צריך לחפור בו עם סכין ולגרד שכבה אחר שכבה וזה מאוד מתסכל. השבוע פתאום עלה לי רעיון לפתרון
ממש טוב. הנה הטיפ לפניכם, מקווה שתאהבו ותשתמשו בו:
קחו גליל ניילון נצמד ופרסו אותו על השולחן. חתכו חתיכה באורך של כ- 30 ס"מ (או יותר לבחירתכם) ואז קחו
את המיכל של רסק העגבניות שקניתם ושימו את כל הרסק על הניילון הנצמד במרכז בצורת נקניק. כעת סגרו
את הנקניק ע"י קיפול הניילון הנצמד עליו משני הצדדים והכניסו למקפיא. לאחר שהנקניק יקפא תקבלו משהו כמו בתמונה המצורפת.
עכשיו בכל פעם שתזדקקו לרסק עגבניות, שלפו את הנקניק מהמקפיא, פתחו אותו מהצד מעט וחתכו לכם פרוסות
בגודל והכמות הרצויה! כל כך פשוט (ראו תמונה 2).
מקווה שהמדריך היה ברור. בהצלחה ואשמח לשמוע משוב


