האם קיימים פתרונות לתשבצים של איציק בלול? כמה שחרשתי את הרשת, לא מצאתי. תודה.
ה הרב רבן Member 19/7/21 #1 האם קיימים פתרונות לתשבצים של איציק בלול? כמה שחרשתי את הרשת, לא מצאתי. תודה.
ש שניתקוש Member 31/10/23 #5 נכתב ע"י איציק בלול: בוקר טוב רשום לי, כתובת מייל ולאילו חודשים אתה צריך ואשלח לך. לחץ כדי להרחיב... אני זקוקה לפתרון של יוני 2022. [email protected]
נכתב ע"י איציק בלול: בוקר טוב רשום לי, כתובת מייל ולאילו חודשים אתה צריך ואשלח לך. לחץ כדי להרחיב... אני זקוקה לפתרון של יוני 2022. [email protected]
א איציק בלול Member 31/10/23 #6 נכתב ע"י שניתקוש: אני זקוקה לפתרון של יוני 2022. [email protected] לחץ כדי להרחיב... שלחתי
ה הרב רבן Member 19/7/21 #3 בוקר טוב. אני צריך של תשבץ יולי 2021 מאתר higayon. נותרו לי ארבע הגדרות לא פתורות. השאלה היא האם הפתרונות סגורים עם אפשרות פתיחה של כל אחד בנפרד כדי לא לראות פתרון שעדיין לא פתרתי. [email protected] תודה.
בוקר טוב. אני צריך של תשבץ יולי 2021 מאתר higayon. נותרו לי ארבע הגדרות לא פתורות. השאלה היא האם הפתרונות סגורים עם אפשרות פתיחה של כל אחד בנפרד כדי לא לראות פתרון שעדיין לא פתרתי. [email protected] תודה.
E eldadsagy New member 14/10/24 #9 איציק שלום אבקש פתרון של תשבץ אוקטובר 2024 מייל: [email protected] תודה ושנה טובה אלדד