פתרונות מימון בתפוז
אנשים

פתרונות מימון בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

נציגי לאומי קארד, ציקי הירש, מנהל מחלקת עסקים, וגילה להר, מנהלת מחלקת האשראי, יתארחו הערב ב-18:00 בפורום יזמות וניהול עסק, בפורום יזמות וניהול עסק, ישיבו לשאלות בנושא פתרונות מימון ויציגו את מגוון הפתרונות העומדים לרשות עסקים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=124230550
עדי שפירא-פאיאנס, דרמה תרפיסטית בעלת נסיון רב בעבודה עם מתבגרים, תתארח החל מהשעה 21.00 הערב בפורום הורים למתבגרים ותשיב לשאלות בנושאים הקשורים למתבגרים, כמו תקשורת משפחתית, שיקום הסמכות ההורית, זהות מינית, הפרעות קשב, הפרעות אכילה, ועוד. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=94&MessageId=124306752
ד"ר נתן לויט, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית בבית החולים "בני ציון" יתארח הערב בין השעות 20.00-22:00 בפורום תרומת ביציות ויעניק מידע רפואי בנוגע לתהליך תרומת הביציות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=926&MessageId=124220828
גם השבוע פורום מוזיקה שחורה מזמין אתכם לקחת חלק במצעד השבועי של הפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=124292737

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifהיום בMTV HITS../images/Emo124.gif

יש מקפליי מול באסטד בשעה 19:00 :]] תההנוו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני ראיתי../images/Emo70.gif+ יש לי פוסטר ספר

של מקפליי חח כי קניתי ראש 1 והיה בו את הפוסטר הזה עם הכוכבים ברקע האדום ויש לי אותו כבר
וגם הייתי היום בקריון ועברתי ליד איזה מסעדה והיה על הערוץ של MTV HITS ובדיוק ראיתי את הקליפ של אולטרה@ ואני כולי כזה "יאוווווווווווווווו אמא תראי! זה מקפליי!" XDDD כל כך התלהבתי שמלא אנשים צופים בזה.. XDD ואומג סאב כזה חמוווווד בראיון שלו בראש 1 איזה נווווש

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif2 סיפורים חדשים אם בא לכן../images/Emo70.gif

אלה סיפורים על אהבה וידידות
אני מאוד מקווה שתרצו לקרוא אותם כי סיימתי אותם די מהר כדי שאני אוכל לפרסם בפורום לפני שנאי מתגייסת ושלמוע מה אתן חושבות עליהם, טובים לא טובים, מציאותי לא מציאותי.. כי אתן נותנות את הביקורות הכי טובות
אז אני אשרשר לפה 2 סיפורים ואספר בקצרה על מה הם בערך חח תהנו!

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif"ואז הוא בא..."../images/Emo41.gif

רוב הסיפור הוא עם דמויות אמיתיות חוץ מ-2 דמויות ששמם פיטר ושלי
כל השאר זה באמת המשפחה שלי כי אני מדברת שם עם דודות שלי וסבתי וזה אז איכשהו עירבתי אותם. כי זה בא לי בחלום הסיפור הזה, חלמתי עליו וכשהתעוררתי ישר רצתי למחשב לכתוב כדי לא לשכוח מה היה ומשם המשכתי את זה עוד ועוד. זה די ארוך אבל אני מאוד מקווה שתקראו את זה כי זה אחד הסיפורים שכתבתי ממש טוב
ואני מקווה שיהיו בנות שגם יקחו ציטוטים ויעשו הדגשים וזה כי אני ממש אוהבת את החפירות האלה וזה מראה לי בדיוק מה עשיתי נכון ומה לא. אבל למי שלא ממש בא להתעסק בזה יכולה פשוט להגיד במילה אחת וזה... יש שם גם סצינת אהבה קטנה אבל לא משהו שאני יאסור על בנות קטנות XD מקווה שתאהבו
ז'אנר קומדיה רומנטית
עמודים 13... סורי
אבל זה יסחוף אתכן מבטיחה
גיל 14 ומעלה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואו ממש אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

וואי איזה כיף לקרוא את הסיפורים שלך! אפילו אם מקפליי לא שם :) למרות שיש כמה דברים כמו "בחזרה לעתיד" (זה גם הסרט האהוב עלי חחח) ואני לא בטוחה אם זה מהגלידריה שקוראים לו טומי זה בגלל טומי ממקפליי,אבל זה מצחיק בגלל הירידות שלך על זה שהוא שמן ובסיפור הזה הוא מוכר גלידה
"לכי תפסי לך בחור" שלי חייכה. "נמרה, רר" "אל תדאגי, אני אתפוס" מיכל אמרה לה. "תירי בי, בבקשה" מיכל לחשה לטל באוזן. חחחחחח אומייגאד שלי נשמעת כזאת מפגרת XDD "אם זה מה שיעשה לך את זה" פיטר צחק. "איפה זה יכול להיות..." הוא חיפש בתוך המקרר הגדול שהיה שם... ושוב נשפך עליו רוטב. "דאמט!". מיכל הסתובבה וראתה שכולו מלוכלך, היא הביאה ניירות כדי לספוג את הרוטב ממכנסיו. "you're a mess" מיכל צחקה כשהתקרבה אליו עם הניירות. "זה בגנים שלי" הוא צחק. אעאעאע פיטר נשמע כזה חמוווווד
למה הוא כל הזמן שופך על עצמו דברים?? חחחח אוקיי למה הם כל הסיפור חצי ערומים? תחתונים,בוקסרים,בגדי ים,וכשכבר חשבתי שזהו פתאום הם נכנסו ערומים למים! חחחחח חייבת להגיד שזה היה ממש מצחיק
וואי את מתארת את פיטר מזה סקסי
אני שמחה שבסוף שלי הפוסטמה הזאת הלכה ומיכל ופיטר נשארו ביחד
"אתה... מרגיש כמוני?" מיכל שאלה. "אני מתחיל..." פיטר חייך אליה והם התנשקו, ידיה של מיכל עוטפות את צווארו וידיו עוטפות את מותניה, עולות אל גבה ועד לשיערה, שניהם עומדים כך במשך דקה ואז הם הפסיקו. "kiss me" היא אמרה לו בשובבות והוא נענה. "more more more". איזה קטע יפה ורומנטי
ממש אהבתי אותו :) הסיפור מדהיייייים ואת כותבת עוד יותר מדהים
אני אשתדל לקרוא היום גם את הסיפור השני,ואם לא אז ביום חמישי D: תמשיכי ככה
וממש ממש ממש נהנתי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג איזה כיף! איזה חמווודה../images/Emo24.gif

יאאא עשית עם הדגשים
חחחחחח יאו באמת לא קישרתי את טומי לטום ממקפליי חחחח יכול להיות
וכן שלי היא דיי מפגרת... אם את רואה האנטומיה של גריי אז הדמות שלה מבוססת על החייכנית ההיא הרופאה משם המעצבנת בנחמדות שלה, סידני הרון... חח אם את לא רואה אז תתעלמי מזה חחח קיוותי לעשות את זה כמה שיותר מצחיק ויצאו לי קטעים טובים בעיקר עם ההתחמקות מהשלי הזו XDD תודה תודה תודה לךךךךךךךך

גרבע

New member
../images/Emo105.gif נשמע מעניין ../images/Emo24.gif

לא הייתי בבית ועוד לא הספקתי לקרוא,אני אקרא מקסימום מחר ואגיב על זה [: אני אוהבת סיפורים שלך D:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח יאיי אני שמחה

כי אחרת למה אני סתם כותבת אם אפחד לא יקרא חחח אז זה די מאכזב אותי שכמעט אפחת לא באה לקרוא חח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifקראתי ../images/Emo99.gif

13 עמודים?!זה עבר כל כך מהר!
מעניין במיוחד,אהבתי את הסיום המעגלי
חח זה היה מגניב,ידעתי שהולך לקרות בינהם משהו
את השני אני אקרא יותר מאוחר,יש לי מחר מבחן \= אחלה רעיון,באמת כתבת יפה!

noam31995

New member
ואוו..אהבתי הכל!!../images/Emo23.gif

אהבתי כל חלק בסיפור....חח....היה שם קטע שהזכיר לי את "סקינס"
"או פשוט בלי כלום... שחייה בעירום מישהו?" דן שאל.חחח!!!
היו כל כך הרבה קטעים שאהבתי, אבל רק בגלל שביקשת שנראה לך איזה(תתכונני-זה יותר חפור מהערסים(
) בבית שאן!!): "אני בטוחה שישנת על הספה, זה גם מסביר למה הבגדים שלך ושל מיכל זרוקים כאן על הריצפה! פיטר! מה עשית?! אתה לא מסתובב סתם ככה ללא חולצה ועם הבוקסר!" שלי חיברה את החלקים במהירות. מגיע לכלבה הזאת!!
"פיטר! מה אתה עושה כאן?" היא שאלה. "הייתי בסביבה והבאתי ארוחת בוקר" הוא חייך. איזה חמודיי הוא!! "את מוכנה לשים מכנסיים?" פיטר ביקש ממיכל. "כולכן" חחח...קרע אותי!!
איפה זה יכול להיות..." הוא חיפש בתוך המקרר הגדול שהיה שם... ושוב נשפך עליו רוטב. "דאמט!".הוא פשוט... טמבל כזה!! "אתה מכין ארוחת בוקר? אף פעם לא הכנת לי..." שלי הסתכלה על פיטר. "ומה נסגר איתכן ועם התחתונים?! יש פה גבר!". חחח
...מסכנה...לא מפנקים אותה... "למה את ככה? תשמעי אני עדיין חושב עליך, עברנו הרבה" אלירן אמר אל מיכל ושם את ידיו סביב מותניה. אני שונאת אותו!!!!
נמאס לי להעתיק מהסיפור.....חח בתכלס' לא היה קטע שעיצבן אותי.. אהבתי הכל... חוץ משלי ואלירן...הם באמת מתאימים...חחח.. אמרת שכל הדמויות אמיתיות חוץ מפיטר ושלי, גם אלירן אמיתי???אם זה פרטי מידי-תתעלמי...

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif"אני, אהבתי האסורה והידיד"../images/Emo41.gif

אני יודעת מה אתן חושבות אבל יש הפתעה בסוף
זה מין סיפור הרפתקאות כאלה והוא לא כל כך ארוך כמו הקודם הוא די קצר... יותר קצר מהסיפורים הקצרים שקראתי בביצפר והתפלאתי למה קוראים להם סיפורים קצרים. אבל לומר שהוא פיק כי הוא לא קרה במציאותי אלה רק במישור הפנטזיה שלי
ז'אנר סיפור אהבה, רומנטי, הרפתקאות. אורך אם אני לא טועה... 10 דפים בוורד, או 9
גיל אין הגבלת גיל
מקווה שגם פה תגיבו כזה בחפירות ותאמרו כמה שאתן אוהבות אבל אני אחכה כבר לתגובה שלכן
אפילו "יפה מאוד" יהיה נחמד
העיקר שתקראו ותאהבו.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif

"אלה היו החיים המושלמים. לעשירים כמובן.לונדון, הימים של שנת 1810, הכסף שלט בכל, במשטרה, בעסקים ואפילו במשפחה. משפחת דארווינג הייתה הגדולה מכולן, מכל המשפחות. לפחות כך זה היה." התחלה מגניבה
השפה גבוהה,והעלילה דיי מעניינת
חח זה ממש כמו בסרטים
"אוקי, לא אוהב... אבל אתה... מרגיש אליה משהו" אדוארד אמר. "לא, אני לא יכול... לא יכול להיות. לא" פטריק היה מבולבל, הוא לא הבין מה היו הרגשות שהוא הרגיש, כי הוא אכן הרגיש משהו אליה, הוא הבין שכל מה שסיימון אמר עליה נכון, היא הייתה מקסימה, יפיפייה והייתה לה נפש הרפתקנית בדיוק כמוהו, רק שלא ממש מיצתה את החלק הזה שבה ופטריק הרגיש שאיתו היא יכולה" איזה מגניב!תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה!
"רק ידיד?" פטריק שאל בלחש. "רק ידיד, פטריק הייזל" ליסה חייכה בנימוס ונופפה לו לשלום יחד עם סיימון שהגיע להיפרד גם הוא.
בכך הסתיים משולש האהבה הזה, אומנם אהבה שלא מומשה מצד אחד אך פטריק תמיד יקווה. סיימון וליסה פתחו עסק משלהם, עסק שפטריק היה אמור להיות שותף. העסק הזה הציל את משפחת דארווינג מפשיטת רגל והוריה של ליסה קיבלו אותו למשפחה, הם עדיין לא התחתנו אך הם תכננו להתחתן, דבר לא תם ונשלם, הכל עוד פתוח למה שיביא העתיד.
אהבתי את הסוף!נחמד שפטריק לא היה עם ליסה,זה היה הופך להיות קצת צפוי
שוב את והרעיונות המקוריים שלך!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעכשיו אני מרגישה מפגרת חח

כנראה שאתן לא במצברוח לקריאה...

למעלה