פתרתי את בעית המתנה לחמותי/אימי

תוכי

New member
פתרתי את בעית המתנה לחמותי/אימי

ביום חמישי אחרי העבודה נכנסתי ל"ששת" ואחרי המון התלבטויות קניתי לחמותי סט של קפה / סוכר / תה לאמא שלי קניתי מגש מזכוכית מרגל בצורת מגן דוד לסבתא שלי קניתי מפה נחמדה ומתנות לבני דודים שלי שאנחנו נוסעים אליהם מחר מהפיראט האדום באור יהודה בקיצור יום של הוצאות היה לי ובכן נתתי אתמול לחמותי את המתנה והיא ממש שמחה כי היא רצתה בדיוק לקנות היום (אז מזל שנתתי לה אתמול) (הקדמתי את המתנה עקב הנסיעה) והיום המתנות של אמא שלי ושל סבתא שלי יגיעו ליעדן זהו זהבית

אתי@

New member
גם אני קניתי מתנות ../images/Emo127.gif

לאמא שלי קניתי מפת שולחן משובצת בגוונים של כחול (שתתאים לכל הכלים הכחולים האהובים עליה כ"כ) - תודה לרחלי על הרעיון הנהדר. לאמא של רונן קניתי אגרטל גבוה שמניחים על הרצפה ובתוכו פרחים (לא אמיתיים). כשסידרתי את האגרטל בחנות כולם עברו לידי והביעו התפעלות מהסידור היפה, אני מקווה שגם אמא של רונן תאהב את זה...

ביגי

New member
סוף סוף

סיימתי את נושא המתנות. ביום שיש כלאחר כבוד סיימתי את נושא המתנות. לאמא שלי קניתי מנורת שולחן עתיקה ויפה. לסבתא שלי האהובה קניתי כלי מיוחד מאוד למצות (הגיע הזמן לחדש). עם חמי וחמותי היה לי הרבה יותר מזל, ביום שישי האחרון הם חגגו שלושים שנות נישואין אז מעבר למתנה הבנלית (וידיאו) החלטנו לעשות גם משהו מרגש. קנינו מסגרת גדולה מאוד ועשינו קלואז´ של תמונות של כל המשפחה החל מהחתונה שלהם ועד לחתונות של הילדים והנכד הבכור (הבן של אחות של גיא). כולם מאוד התרגשו ואהבו את המתנות. ברוך שפטרנו עד לראש השנה.

shelycat

New member
אני לעומת זאת....

אנחנו כנראה לא נגיע אל משפחתו של עמית בחג אבל... היום אני מכינה חזרת (הנאגלה השנייה עוד מעט תתחיל) וחשבתי פשוט לעשות קפיצה לפני החג אל הסבים של עמית ולהביא צנצנת חזרת תוצרת בית (וכך לחסוך להם את ההכנה). למי שלא יודע הכנת חזרת נחשבת לסיוט בגלל הבכי שמלווה אותה בינתיים בכיתי במהלך הכנה כיון שאני מכינה אותה שפני מכוסות במסכת הצלילה שלי-ולמרות שזה נראה מצחיק זה עובד. שלי

maz

New member
אבא שלי מכין חזרת בבית

והוא משתמש במסכת אב"כ....

נופר30

New member
אני קניתי לאמא שלי

תיבת תכשיטים מכסף בעיבוד עתיק לאמא שלו קניתי מפה לחג ( שהיא מדב רת עליה כבר הרבה זמן ) עכשוו נשלחתי על ידי אימי לקנות מתנה להורים שלו בשמה ולמשפחה שהיא מוזמנת אליהם לחג

למעלה