פ--א--ד--י--ח--ה--!--!--!--!--!--!!

פ--א--ד--י--ח--ה--!--!--!--!--!--!!

קרה לכם פעם שטקעתם למורה שלכם בפרצוץ את הנעליים שלכם?????? ובסוף מתברר לכם שהיא הלכה לבית חולים??????? לי כן!!!! זה הפאדיחה הכי גדולה שהיתה לי בחיים!!!!!!! יש לי חברה שכל הזמן שאני מרגיזה אותה היא לוקחת אותי בצורה מזה מוזרה ומרימה אותי עם הרגליים שלי למעלה והראש למטה ואני לא רואה כלום.. הקיצר היום היא עשתה את זה ליד כולם במזדרון והיה מזה צחוקים עד שאני שומעת-וואוו תיזהרי, ואז אני שומעת מין מכה כזאתי..... אופס......חברה שלי מהר עזבה אותי ואני רואה את המורה שלי כמו עגבניה!!!! ואני מרגישה השרגל שלי מזה כואבת, ואז ראיתי שיש לה טיפ טיפה דם מהכיוון של האף..ואז קלטתי שהדוקטור מרטינס החדשות שלי נתקעו לה בפרצוץ.. ואני הייתי מש אדומה רציתי לקבור את עצמי ולעומתי חברה שלי נשפכת מצחוק בצד אז מהר אמרתי לה יוו המורה אני מצטערת..והיא מהר רצה לחדר מורים.. כל היום לא הייתי מרוכזת..ואז המנהל קרה לי הרגשתי שאני עומדת למות כל המורים מסתכלים עלי וכל מי שראה את זה במזדרון..והוא אמר לי שלקחו אותה בבית חולים לחבוש לה את הפרצוף..והוא רוצה שאני אבקר אותה.. אני לא יודעת מה לעשות!! אני חיבת לבקר אותה אבל אני אהיה כ"כ נבוכה!!!!!!! נכון צרה צרורה?? :)) אם יש לכם משהו להגיד אז תגידו אני צריכה לדעת אם ללכת או לא. תודה אגוזית

אגוזית קבלי צל"ש ../images/Emo6.gif

עזבי אותך משטויות, אין מה להילחץ פשוט תלכי עם גישה חיובית של "שלא תדפוק אותי הכלבה" והכל יהיה בסדר, תראי לה כמה את מצטערת ואפילו שבי איתה כמה דקות (אם באמת איכפת לך ממנה תוכלי להביא לה איזה שוקולד) והכל יעבור, אם כבר הזכרת את הנושא קרה לי משהו דומה (כדי שתרגישי שאת לא לבד) זה היה בשיעור ספורט עם מורה מחליפה (למזלי), היא החליטה "ללמד" אותנו כידרור ומסירות בכדורסל, בקשה ממני להראות לחברותי איך מוסרים כדור ואיך תופסים אותו, אחרי כמה מסירות והסברים התברר שאני יודעת למסור והיא לא יודעת לתפוס , מה לעשות היא חטפה כדורסל בפרצוף. ביקשתי סליחה ואחרי איזה 7 שיעורים נראה לי שהיא סלחה. אל תדאגי, הכל יהיה בסדר היא מורה (היא יכולה לסבול הכל) שונאת מורות ! ! ! ! (לפרוטוקול, בחיי שזה היה בלי כוונה) מיכל:)

אגוזית יקרה

זה באמת מצב לא נעים אבל אני חושבת שאת כן צריכה ללכת לבקר את המורה... לתת לה כבוד הרי זה היה חלקי בגללך לא?! אז תקפצי ל10 דקות מה כבר יכול להיות..... חוקרת

אגסית

New member
אני מסכימה עם..

חוקרת פרטית!!! מה כבר יכול לקרות! לכי תבקרי אותה מתוך כבוד!!!! ואז היא תראה שלא התכוונת לזה אז אל תידאגי..... GOOD LUCK!!!!! גלית ICQף101466815

mor shani

New member
אגוזית יקירתי... קרעת אותי מצחוק... ../images/Emo6.gif

בכל אופן לדעתי כדאי לך ללכת לבקר את המורה הזאת. תביאי איתך משהו יפה תעמדי לידה כמה דקות תשאלי אותה מה שלומה שאת מצטערת ובלה בלה מסוג זה...

למעלה