פ ד י ח ו ת

מיטללל

New member
פ ד י ח ו ת

ספרו קצת על פדיחות שקרו לכם במהלך דייטים... אני אתחיל במשהו "בקטנה" ואם תזרמו אני אשתף בעוד כמה דברים.. פעם יצאתי עם חברה לדייט משותף (אני, היא ועוד שני זכרים) במהלך הדייט חשתי פתאום שמישהו מלטף/מחכך את רגלי... ואני כמו לא יודעת מה, קפצתי (אבל ממש) ואמרתי לחמודון שישוב "מולי"- "נו.. דיי"
אחר כך התברר לי שהחברה שלי עשתה את זה או בטעות או שהיא ניסתה למשוך את תשומת ליבי... אנאעראף מילא, שמספרים את זה זה לא נשמע מצחיק.. אבל הסיטאוציה הייתה משעשעתת-

Zoharrr

New member
נו כל הדייט הראשון שלי הוא פדיחה

אחת ענקית.... זה היה בכיתה ח',היינו החברים הכי טובים במשך שנתיים,ואני איפשהו בדרך נדלקתי עליו והוא גילה והזמין אותי לצאת והלכנו לשחק באולינג(אני שונאת) וכל הדייט לא דיברנו מילה אחת אחד עם השני מרוב פאדיחות... זוועה!

שרימפי

New member
הממ..לי יש קטע שהיה לא נעים.

זה היה דייט עם מישהו שהכרתי פה באחד מהפורומים, לפני 3 חודשים נפגשנו במקרה באטרף דייטינג, אחרי שלא דיברנו שנתיים, והחלטתי שאני אתחיל איתו- כי אם כבר אז כבר, ואם לא אעשה שום דבר אז זו סתם תהיה שיחת היי ביי מיותרת. נפגשנו בעזריאלי, ונסענו לטיילת בתל אביב. אחרי כמה שעות של דיבורים וחשש הוא עשה את הצעד ואמר לי שהדבר הראשון שהוא רצה לעשות כשהוא ראה אותי היה לנשק אותי. עד כמה שאני כבר לא מתרשם מהישירות הזו של גברים, הוא ספציפית הצליח להמיס אותי...כי אחרי רגע כשהוא נישק אותי ידעתי כמה הוא רצה. בלי קשר, הערב המשיך. שכבנו על החול בטיילת תל אביב, הורדנו נעליים. אני שמתי את כל הדברים שלי בתיק ששימש גם ככרית שלי, הוא שם את הארנק ואת הפלאפון שלו בנעליים ושם אותם קצת רחוק מאיתנו. אחרי שעתיים אנחנו באים לקום, ו.... הוא מוצא את הנעליים עם מכשיר הפלאפון והארנק נעלם. מישהו הרים לו את הארנק בזמן שהיינו עסוקים בלדבר ובנשיקה ארוכה. קיצר, מהרגע הזה כל הערב התעסק בלחפש את הארנק שלו, כי חשבנו שאולי מי שגנב את הארנק זרק אותו איפשהו בצד, בטח לקח את המזומן ואת כרטיס האשראי והשאיר את הארנק זרוק איפשהו. שעה של חיפושים בחוף לא העלתה כלום והלכנו הביתה, למזלנו המפתחות של הרכב שלו היו אצלו לפחות, אחרת היינו לחלוטין נתקעים. זה היה קטע לא נעים, אומנם היה דייט שני ומשם זה לא המשיך. אבל אני יודע שהוא יזכור את זה וגם אני יזכור את זה כדייט שבו חצי ערב חיפשנו ארנק שנגנב בחוף. אני בטוח שהוא יזכור אותי כבחור שהוא יצא איתו לדייט באותו ערב שהארנק שלו נגנב. זה היה בהחלט לא נעים. לא פדיחה אומנם, אבל ממש לא נעים.

למעלה